Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért lök el magátol? Ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lök el magátol? Ennek valami lelki oka lehet?

Figyelt kérdés

A baratom több mint fel éve elköltozott abbol a városból ahol született es élt 16 évig. Eleg messze koltoztek, viszont azóta nem önmaga. Folyamatosan szomoru, nem érdekli semmi, nem tesz semmiért semmit csak varja a csodát.

Közben a kapcsolatunk is kb zátonyra futott, folyamatos veszekedesek, nem küzd ertem, nem tesz ertem, hazudik.

Emellett kb minden nap elmondja hogy nem er semmit, mindenkinek csak rosszat okoz es meg akar halni.

Nagyon szeretnek neki segíteni, de nem tudok, nem hagyja, nem teszi meg amit kerek. Szerintetek mit tehetek?

2015. máj. 13. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francnak vagy vele és hagyod, hogy magával rántson a depressziójába? Engedd el, aki nem hagyja, azon nem lehet segíteni, csak magadat emészted fel.
2015. máj. 13. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom, es ez is lesz, viszont nem tudom egyedul hagyni a problemajaval, mégiscsak egy éve egyutt vagyunk mar, nem hagyhatom csak ugy magára es kiváncsi vagyok ti mit javasoltok, lehet e valahogy segíteni.
2015. máj. 13. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Három év után viselkedett az exem. A hazugságaival telt be a pohár, egy ideig próbáltam barátként mellette maradni, támogatni. De aztán rájöttem, hogy nem érdemes, magának kavarta a sz@rt, és amikor nekem lett volna szükségem rá, ő sehol nem volt. Egy év barátság és összeveszés után szakítottam meg vele minden kapcsolatot és azóta sokkal boldogabb vagyok. Nem húz le egy ennyire negatív és álszent ember. :)
2015. máj. 14. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Hány éves a barátod? A költözésen kívül történhetett más dolog is a barátod életében:esetleg váltak a szülők vagy valaki munkanélküli lett, talán meghalt a szeretett nagyszülő valamelyike? Miért kellett elköltözni? Ha sok minden érte a barátodat akkor ne várd el,hogy ebben a helyzetben harcoljon érted,hiszen még a saját bajával sem tud megküzdeni. Hagyd egy kicsit pihenni a kapcsolatotokat.Bőven elég ha egy héten egyszer beszéltek! Mikor és miért szoktunk hazudni?--ha nem akarjuk az igazat elmondani a másiknak---ha nem vagyunk tisztában az érzéseinkkel.

Az egy éves kapcsolatotok alatt hányszor hazudott neked? Szóltál neki amikor rajtakaptad a mellébeszélésen? Te mennyire voltál őszinte vele? Vajon valóban a szeretet tartott össze benneteket és nem az összeszokottság?

2015. máj. 18. 07:55
 5/5 A kérdező kommentje:

17 éves. Volt par hazugsága, ami abbol adódott hogy en feltekeny típus vagyok, neki meg inkabb lany barátai lettek ott. Emiatt sokszor veszekedtunk.

Ezeken kivul pedig más trauma nem érte, maximum annyi hogy az iskolában is kritikán alul teljesít, es ha minden igaz most év végen is bukni fog..

2015. máj. 18. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!