Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy pasiba de barátnője van?
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki azt mondta nekem (egy szer anyuval mentünk a boltba de anyu ismeri ezt a pasit es azt kérte anyutól h Mutasson be engem es meg azt os mondta h nagyon nagyon szep vagyok)h szep vagyok es anyunak meg azt is mondta h vigyázzon mert egyszer ,,elrabol" es ez nekem annyira jol esett h egybol beleszerettem. Meg egyszer a barátnőmmel sétáltunk es ott voltunk a ruhaboltja előtt es mindig engem nézett.2015. máj. 7. 16:53
21/24 anonim válasza:
Hat habszakitana a barátnőjével akk gondolj bele veled is megcsinálja ugyanazt mint a barátnőjével.
22/24 anonim válasza:
Senkire ne hallgass, aki azt írja, hogy Veled ugyanazt fogja csinálni. Ez hülyeség. Attól, hogy azt a csajt kidobja, akit nem szeret, Téged még szerethet! soha ne hallgass az ilyen negatív bunkókra! Hajrá, remélem azóta már megszerezted!!
23/24 anonim válasza:
Aha mi vagyunk a negatív bunkók. Gyökér.
24/24 anonim válasza:
De mi az, hogy ilyeneket írtok neki, hogy vele is biztos meg fogja csinálni (amúgy szerintem már rég nem is aktuális a téma)? Úgy utálom az ilyen örök igazságokat fröcsögő embereket, rávetítitek a nyomorotokat másokra! Vele nem biztos, hogy meg fog történni (veletek inkább, mert a negatív gondolkodásotokkal megteremtitek ezt az állapotot), de légyszi ne húzzatok már másokat is le a mocsaratokba. Köszi! Kérdező, aki már azóta rég leakadtál szerintem erről a témáról, hajrá és ne hallgass ezekre az árnyék-nőkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!