Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha szerelmes vagyok egy pasiba de barátnője van?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki azt mondta nekem (egy szer anyuval mentünk a boltba de anyu ismeri ezt a pasit es azt kérte anyutól h Mutasson be engem es meg azt os mondta h nagyon nagyon szep vagyok)h szep vagyok es anyunak meg azt is mondta h vigyázzon mert egyszer ,,elrabol" es ez nekem annyira jol esett h egybol beleszerettem. Meg egyszer a barátnőmmel sétáltunk es ott voltunk a ruhaboltja előtt es mindig engem nézett.

2015. máj. 7. 16:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jol*
2015. máj. 7. 18:24
 12/24 anonim ***** válasza:
37%
Húzzál vissza anyucihoz szánalmas kis csitri, akkora pofont érdemelnél h a fal adná a másikat.
2015. máj. 7. 18:30
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

Ez nem igaz. Vérig lennél sértve.

Az elrablós dumával csak poénkodott. Az meg, hogy Szerinted nézett semmit nem jelent. Max elképzelte milyen lehet jól megbaxni téged. Mellesleg ha szakítana is mennyi esélye van, hogy veled jönne össze, egy kis taknyosaal? Ha pedig ilyen könnyen lecserélné a mostani nőjét mi a garncia, hogy téged nem kukázna egy hónap után következik gy harmadikért? Gondolkozz már néha.

2015. máj. 7. 18:39
 14/24 anonim ***** válasza:
77%

Túl naiv vagy!

Az érzést meg tudom érteni, hogy neked ő kell és inkább azt akarod, hogy szakítson, de ez maradjon csak egy érzés, ne lépj semmit ez ügyben!!!! Inkább felejtsd el, mert ez a srác nem komoly, csak poénkodott. Arról nem is beszélve, hogy ennyi miatt nem tudtál beleszeretni, ez nem valós szerelem, hidd el! Ahhoz ismerned is kéne őt.

Próbálj meg inkább facér srácokkal ismerkedni!

2015. máj. 7. 18:48
 15/24 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmazott az elrablos dumaval azt en is tudom. De h ha o ezt komolyan gondolja es ezekek arra szanja h vegyem eszre h akar vmit en meg nem reagalok ra akkor meg neki esne rosszul!!
2015. máj. 7. 18:49
 16/24 anonim ***** válasza:
De ezeket ő nem gondolta komolyan, csak "jópofizott" és picit "flörtölgetett", ennyi. Ha komolyan akarna valamit, akkor komolyabban lépne, hidd el!
2015. máj. 7. 18:56
 17/24 A kérdező kommentje:
És ha csak ezutan fog lepni?!
2015. máj. 7. 19:04
 18/24 anonim ***** válasza:
Jó, akkor várj egy hetet, és ha nem lépj, akkor hagyd a francba. De a nyakamat teszem rá, hogy nem akar semmi komolyat. Ezzel nem bunkó akarok lenni, csak rá próbálnék világítani a valóságra, mert te most nem tudod megállapítani, túl naivan állsz hozzá, mert bejön neked.
2015. máj. 7. 19:16
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is voltam 22 és hidd el csak egy dolgot akartama hozzád hasonló kislányoktól. Te rohadtul nem tudnád kielégíteni az ő igényeit, az élet más szakaszán jártok. Max egy kósza numeráta számíthatsz tőle. Én is szoktam poénkodni hasonlókkal, de ezeket nem kell komolyan venni. Egy 22 éves azért már nem így fejezi ki a vonzalmát.
2015. máj. 8. 04:51
 20/24 A kérdező kommentje:
hat nem tudom h mit csinaljak pedig annyira fere lehetett erteni de meg remenykedek h lesz vmi
2015. máj. 9. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!