Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Maximum hány megcsalást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maximum hány megcsalást néznétek el a partnereteknek?

Figyelt kérdés
Van olyan szám ami után azt mondanátok, talán ideje lenne leállni mert már sok lesz?

2015. máj. 7. 14:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Felesleges bemagyaráznod magadnak, hogy szereted, akit szeretsz, azt nem csalod meg. Alapból nem kívánod meg más farkát.
2015. máj. 7. 15:10
 22/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem a nyitott kapcsolat gázabb, aki így megengedi a párjának hogy azzal feküdjön le bármikor amikor akar az tuti nem szereti. Viszont ha utólag meg tudja bocsájtani a félrelépést akkor szereti, nem?"

Hát ez is egy nézőpont. Ha megbocsát, akkor persze valószínűleg szeret. De én inkább arra gondolok, hogy a titkolózás, hazudozás mérgezi a kapcsolatot, és ilyesmik után nem valószínű, hogy sokáig tartana. Viszont, ha előre meg van beszélve, hogy lehet, az nem azt jelenti, hogy mindenkivel kötelező lefeküdni, hanem, hogy most megtörtént ezzel a két sráccal, és nem az lenne, mint most, hogy megy a szenvedés, hogy vajon most mi lesz, hanem nem lenne semmi gond belőle :D Felnőtt emberek vagytok, nem mindenki olyan, hogy kibírja egyvalakivel, de ezt meg lehet beszélni. Mert - még egyszer mondom - a hazudozás sokkal, de sokkal rosszabb. Szerintem :)

2015. máj. 7. 15:43
 23/27 datass ***** válasza:

"Ha nem szeretném akkor szakítanék vele. És nem teszem szét bárkinek a lábam... -.- Van egy összeszokott baráti társaságunk és onnan feküdtem le két sráccal, régóta ismerem őket."

NO COMMENT.

2015. máj. 7. 15:46
 24/27 anonim ***** válasza:

Van egy összeszokott baráti társaság? Amit látom, jól összeszoktál velük....:D

Mert így kevésbé leszel ribi, ha "barátaiddal" csinálod. Igen, idézőjelben, mert barátokkal normális ember nem szexel...

2015. máj. 7. 18:02
 25/27 anonim ***** válasza:
Te lettél a társaság k.rvája,akin mindenki átmegy, gratulálok! :) Pasidnak is,hogy így elnézte,és úgy mond még azt is elnézi,hogy benne vagy ebben a társaságban. :)
2015. máj. 7. 18:07
 26/27 anonim ***** válasza:
20%

6-ossal maximálisan egyetértek. Ha engem megcsalnak, akkor nem vagyok elég jó a partneremnek. Akkor valamit nagyon nem jól csinálok. Akkor nem érzi magát nőnek mellettem, és ezt mástól kell megkapnia. Akkor nem ápolta m kellőképpen a szerelmünket. Tudom, itt mindenki azt hiszi, hogy a csaló a rohadt görény, mert meg tudta tenni. Pedig nem, fiatalok! Ez nem csak a ti életetek, hanem az övé is. Ő is szeretné a maximumot kihozni belőle, és ha ehhez nem ti vagytok a megfelelő partner, jól teszi, ha lelép mellőletek.

Tudom, most azzal jöttök, hogy szakítson, és aztán feküdjön le mással. Csakhogy ez nem így működik, és ez nem gerinc kérdése. De majd idővel megtanuljátok a leckét.

És most várom a szokásos lepontozást.

2015. máj. 7. 18:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Maximum? 0

Ami ennél több, az már lapát.

2015. máj. 10. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!