Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum hány megcsalást néznétek el a partnereteknek?
Figyelt kérdés
Van olyan szám ami után azt mondanátok, talán ideje lenne leállni mert már sok lesz?2015. máj. 7. 14:45
11/27 anonim válasza:
Isten ments az ilyen nőktől, mint te. Ócska ringyó. :D
14/27 anonim válasza:
Én akkor inkább a nyitott kapcsolatot választanám. Szerintem nem a megcsalás a gáz, hanem a hazudozás, ami vele jár.
Egyébként kérdező, neked mennyi a max, amit elnéznél?
15/27 anonim válasza:
Akkor nyilván a barátod is megcsalna ennyi lánnyal (vagy megcsalt) ha ezt így simán elnézni és nem tartja soknak.
16/27 anonim válasza:
Ez nagyon gáz. Kérdező egy ócska ribi vagy. Semennyit nem néznék el.
17/27 A kérdező kommentje:
Szerintem a nyitott kapcsolat gázabb, aki így megengedi a párjának hogy azzal feküdjön le bármikor amikor akar az tuti nem szereti. Viszont ha utólag meg tudja bocsájtani a félrelépést akkor szereti, nem? Én elnéznék bármennyit a barátomnak utólag, de ő nem olyan típus.
2015. máj. 7. 15:01
18/27 anonim válasza:
Én egy 6 éves kapcsolatot bírtam ki úgy, hogy nem csaltam meg a párom, holott az utolsó egy évben már szex sem volt közöttünk. Ha kétszer megtetted megteszed többször is. Minek ilyen embernek kapcsolat?
19/27 anonim válasza:
Ja, ő lehet szeret. De te nem szereted őt, különben nem tennéd szét bárkinek a lábad, mint egy krrva.
20/27 A kérdező kommentje:
Ha nem szeretném akkor szakítanék vele. És nem teszem szét bárkinek a lábam... -.- Van egy összeszokott baráti társaságunk és onnan feküdtem le két sráccal, régóta ismerem őket.
2015. máj. 7. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!