Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el ezt a lányt? Már kikészülök, fizikailag is.

Figyelt kérdés
Szóval 7.-ben ismerkedtem meg vele. 8. végéig minden nap együtt voltunk. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, nagyon. De nem jártunk sosem. Hülye voltam, veszekedtünk sokat s ez miatt megromlott a kapcsolatunk kb a 9. osztély felénél. ez volt 2011-ben. Azóta nem beszéltünk. De én minden nap rá gondolok, róla álmodom. Nem vagyok képes más lányra lányként tekinteni, nem hogy még pl barátnőkénz, pedig volt már jelentkező. Az életemnél is jobban szeretem. Hogy miértnem beszélek akkor vele? Mert ma már egy senki vagyok hozzá. De nem tudok picit sem felejteni, ugyan úgy szeretem mint 4-5 éve. Soha nem volt emiatt barátnőm s itt vagyok 19 évesen.. :/

2015. ápr. 21. 12:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Na, akkor megszólalnék, mint "öreg", aki fiatalon ugyanígy járt. Sok évig voltam szerelmes egy lányba viszonzatlanul, és közben elszaladt a fiatalságom. Ez a szerelemnek az a formája, amit már betegségnek lehet nevezni. És közben az önbizalmam, egész személyiségem leépült, depresszió lett belőle, nem tudtam befejezni a sulit...Nekem is volt akkor olyan, hogy egy lány ismerkedett volna velem, de egyszerűen nem vettem róla tudomást. Később pedig már nem volt önbizalmam a nőkhöz, totál csőd...

Szerencsére ma már van párkapcsolatom, de 10 évet csak úgy kidobtam az ablakon...ne tegyétek, élvezzétek a fiatalságotokat, ne depizzetek egyetlen lányon vagy fiún...annyi másik van, tudom, hogy most nem látjátok, de talán elhiszitek nekem. 38/F

2015. ápr. 22. 16:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Még valami: az a lány/fiú, akit a szerelmi betegségben mérhetetlenül felmagasztalsz, egyáltalán nem tökéletes, ha együtt élnél vele, az is kiderülhetne, hogy csak épp átlagos, vagy egyenesen idegesítő...ezért sem jó beleragadni ebbe. Nyissáok ki a szemeteket, ismerkedjetek, próbálkozzatok!
2015. ápr. 22. 16:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Ha lenne hozzá hasonló, szívesen ismerkednék.
2015. ápr. 22. 16:37
 14/19 anonim ***** válasza:
Nőket nem hasonlítunk egymáshoz. Mind egyedi és utánozhatatlan.
2015. ápr. 22. 16:41
 15/19 A kérdező kommentje:
De senkinek sincs ugyan az a tulajdonsága.
2015. ápr. 22. 16:47
 16/19 anonim ***** válasza:
Csak jobb, szebb...
2015. ápr. 22. 16:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, viszont ő szeretett téged és van közös múltatok stb, jó barátok voltatok. Ezt nem tudják a "jópasik" pótolni. Lehet, teljesen mást gondol most, mint amit te feltételezel. Szerintem építsd vissza a barátságot, aztán lesz, ami lesz. "Legalább" mint barát visszakapod.
2015. ápr. 22. 17:00
 18/19 A kérdező kommentje:
Ez relativ. Mindenkinek más a jobb a szebb. Nekem ő a legszebb s a legjobb.
2015. ápr. 22. 17:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Én nem tudnek csak baratja lenni. Jo pasi nem adja vissza? Meg is masok kurták meg. :D ez miatt sem tudnék vele lenni, van egyvilyen fobiam. Hogy nem tdnek olyan noi nemiszervhez erni, amihez elottem mar mas farka, nyelve keze ert
2015. ápr. 22. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!