Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Így hogy lesz párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így hogy lesz párom?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éve edzek, apám szerint erősödtem, de nem izmosodtam ahogy látom. Úgy pedig szerintem nem ér semmit. Gondoltam izmos hadd legyek már, ha szép nem vagyok. De így most párra sincs esélyem, sok úgynevezett "barátom" elvesztése után.

2015. ápr. 18. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tényleg rosszul csinálhatsz vmit,én csak 2 hónapja járok kondizni(igaz heti 4x),és már látványos a változás,plusz a tömegem is nőtt :/
2015. ápr. 18. 23:08
 12/17 A kérdező kommentje:
Na erről beszélünk XD
2015. ápr. 18. 23:09
 13/17 A kérdező kommentje:
2 hónap...
2015. ápr. 18. 23:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Teljes indukciós bizonyítás? Mekkora jó már:D jófej lehetsz. Kár, hogy fiatal vagy még.
2015. ápr. 18. 23:11
 15/17 A kérdező kommentje:

Mintha mindenkinek valami "baja" lenne ezzel a telj. ind.-ós bizonyítással.

Ez jutott épp eszembe ezt írtam.

Kezdek élvezni egy beszélgetést egy magánproblémámról, erre is jó a gyakori.

2015. ápr. 18. 23:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Hmm.. figyelj vannak akiknek nem jön be az izom, engem pl. világéletemben taszított. De, azt mondod magadról hogy nem vagy szép, akkor miért vársz el csinos barátnőt? Mármint értem én... csak ne várjunk el többet annél mint amit jobb mint mi. Én nem ismerlek, de csak ezt tudom mondani. Ha meg nem megy nem kell erőltetni azt az izmot nekem is van ilyen fiú haverom. Nem csak izommal vagy szépséggel lehet hódítani :) Jelen esetemben nézhetsz ki bárhogy ha művelt vagy és röhögsz a vicceimen valamint meg tudsz nevetettni már bejövős vagy. Legalább is én így állok a fiúkhoz :) 17L
2015. ápr. 18. 23:20
 17/17 A kérdező kommentje:

Azért kéne egy kis izom :)

Például azért is mert mikor barna övre vizsgázom hamarosan karatéból ahhoz nagy erőnlét kell.

Karatét is nyomom, és társam is van ott, aki szintén edz is emellett, de még mindig túl nayg a sörhasa :)

2015. ápr. 18. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!