Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LuLu17 kérdése:
Mennyi az esélye annak, hogy az első párom lesz az igazi?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 6. 17:55
2/10 anonim válasza:
Mit jelent az igazi ? A többi férfi hamisítvány ? Nem úgy lesz ahogy akarod vagy a terv szerint ? Folyamatos öröm és meglepetés váltakozó nyugalommal egybekötve ? Garancia és biztonság csak szavakban létezik , az életben nincs .
3/10 anonim válasza:
Cukormázzal leöntve kéred a választ vagy anélkül? :-)
4/10 anonim válasza:
Nem mintha én annyira jártas lennék ebben, de biztosan kicsi, mint ahogy a példák mutatják.
6/10 anonim válasza:
nezz meg errol egy hisztogramot, az megmondja a valos eselyeket
8/10 A kérdező kommentje:
#2 Egyáltalán nem így értettem. Minden férfi igazi, mindegyikben van valami különleges és csak arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon az első-e az akivel leélem majd az életemet..
2015. ápr. 6. 18:24
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többieknek, ment a zöld kéz! :)
2015. ápr. 6. 18:24
10/10 anonim válasza:
Nem nagy - de akkor mit csinálsz?
1 nap után eldobod az elsőt és mész a másodikhoz?
Megsúgom: akkor annak ugyanolyan kicsi az esélye.
AKÁR az első is lehet az igazi - de előfordulhat, hogy a harmadik. Vagy esetleg az ötödik.
Nem így kell ezt elképzelni, hanem mindenkivel úgy kell ismerkedni, hogy ő is lehet majd az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!