Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelem neten keresztül....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem neten keresztül. Vagy talán mégsem? Segítség!

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de az én (illetve mi) estünk mégis más. Majdnem egy éve ismerkedtünk meg az interneten. Eddig nem gondoltam volna, hogy lehet valaki úgy szerelmes, hogy sohasem találkozott az illetővel. Ám mostanra már tudom, hogy lehet. És sajnos velem is ez van. Iszonyatosan szerelmes vagyok, és ő is, de majd 200 km van köztünk. 15 évesek vagyunk, tehát nem tehetünk a távolság ellen semmit. Én szeretnék vele találkozni, de ő fél, hogy utána csak rosszabb lesz, és így most úgy áll a helyzet, hogy nem fogunk. Minden percben rá gondok, hiányzik. Ha meglátom (képen) egyből jönnek azok a bizonyos "pillangók" és bármit megadnék érte. 1-2 szavától is 200 a pulzusom, és totál képes vagyok elvörösödni, ha beszélgetünk. De igazából ezek az érzések leírhatatlanok... Többször álmodtam már vele, és most tényleg úgy érzem, hogy ő az igazi. Tudom, hogy furcsa, hisz még nem is láttam élőbe, de a belsőbe is bele lehet szeretni nem? (Mellesleg jól is néz ki) Totál el vagyok keseredve... szerintetek lehet ebből valami? 15/L

2015. ápr. 17. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Kamerán láttad már?
2015. ápr. 17. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Hagyd csak, majd elmúlik.
2015. ápr. 17. 22:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen.

Igazából több mint fél éve várom, hogy elmúljon.. de napról napra jobban beleszeretek.

2015. ápr. 17. 22:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt mondják, a nagy szerelmek utáni csalódást legalább annyi ideig tart kiheverni, mint amennyi ideig tartott a szerelem. Ne éld bele magad, mert nagyot eshetsz arcra. Jártam már így én is, aztán cumi lett a vége. :S:S:S
2015. ápr. 17. 22:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De mit tehetnék az ellen, hogy ne éljem bele magam? Ha nem beszélek vele, tiszta beteg vagyok. Ha meg beszélek akkor végem..
2015. ápr. 17. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Ismeros érzés :/ elotte akik voltak rovidebb kapcsijaim akiket ismertem élőbe azok nem hagytak bennem igy nyomot...nalunk nagyobb A tavolsag de nkm is ö jar a fejembe meg ilyenek..en 17vgyok F
2015. ápr. 17. 23:05
 7/8 A kérdező kommentje:
És te mit teszel most? Mert én még úgy igazából sose jártam senkivel, és nekem ez is fura..
2015. ápr. 17. 23:08
 8/8 anonim ***** válasza:
még ha azt írtad volna hogy meg szeretted/kedvelted megértettem volna de hogy szerelmes vagy, és nem is taliztatok ez azért ilyen nincs :) szerintem meg szeretted és ragaszkodsz hozzá majd ha taliztok ebből lesz a szerelem, am sok sikert hozzá :)
2015. ápr. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!