Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mért irta? Mért nem szeretik azokat a lányoka t akik sok rosszan mentek keresztül és csak a saját érdekeit nézték?
A kérdésed első elolvasásra nem világos javítsd ki légyszíves.
Másrészt, ha jól jött le, akkor ezzel a sráccal jártál te, te vagy a csaj és ő most egy eddig ki nem derült ok miatt ezt írta neked?
Ha idáig helyes, akkor a kérdés után folytatjuk.
A kérdés ez lenne? ->
"Miért nem szeretik azokat a lányokat akik sok rosszon mentek keresztül és csak a saját érdekeiket nézik" ?
Gondolom főleg azért mert csak a saját érdekeiket nézik.
A leirás alapján: a csajtól megkapja azt amit tőled nem, azaz szex, orál, kaja, engedékeny szülők, együtt alvás, nagy ( vagy a tiednél nagyobb mell ).
Sokat nem vesztettél vele, ahogy látom :)
Értelem alapján 16-18ra saccolom maximum a srácot.
Megjegyzés: mit értesz értékes és érdekes alatt?
Egyébként érdekelne, hogy hogy kaptál egyáltalán ilyet üzenetet? Csak úgy hozzádvágta, kérdezted h miért azzal a csajjal van és miért nem veled, veszekedtetek vagy mi történt?
Szakítottak már velem, én is szakítottam már, de ilyen paraszt üzenetet akkor se írnék egy exnek ( pedig az egyik egyszer megcsalt ).
A helyesírás hiányossága nálad már nagyon zavaró, érthetetlenné teszi a kommunikációt, talán ez a problémája...
Hány éves vagy, 12??
Erre mondtam hogy nem vesztettél semmit :) A srácnak csak a szex a fontos. Kifogtál egy ilyet. Férfiak között is megvan ugyanaz a selejt mennyiség mint nőnél, ne aggódj :)
Azt tisztelem benned, hogy nem adtad be a fejed neki, az ilyen meg se érdemli, hogy szeresd, szeretkezzetek. Nekem is fontos a szex ( az első közös együtt lét után kell a rendszeresség, meg az a normális ha van ), de egy nőre várni kell míg készen áll. Ő erre nem volt hajlandó, ergó csak szexre ment. Találsz jobbat ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!