Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? Ciki? 14/L
Figyelt kérdés
Nem volt még pasim és még szűz vagyok (NEM SZÉGYELLEM) Csomó osztálytársam azzal szekál hogy ha ilyen jól nézek ki miért nem fogok ki valakit. Az egyik fiú osztálytársam már próbálkozott de nem. Jó, jó nem mondom egy fiút szeretnék. Aki meghallgat meg vigasztal, megölel, megcsókol de a szűzesésem legalább 23 éves koromig megakarom tartani. Ez normális? Mit tegyek? Hogy találjak fiút? Nem ciki hogy szűz vagyok és az akarok maradni egy ideig?2015. ápr. 14. 17:55
11/13 vorarlberna válasza:
Teljesen normálisn gondolkodsz. Ez vagy te. Ne legyél többiek. Kitartást neked!
12/13 anonim válasza:
ja középkori fogalom.. ebben a cigány világban minden kis szaros 12-14 éves már kefél gyereke van mint a cigányoknak. régen 10-20 évvel ezelőtt abnormális volt ha már egy 12-14 éves elveszti a szüzességét kivéve a cigányoknál.. most meg mindenki elkezdet át cigányosulni... (tisztelet a kivételnek)
13/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, inkább tiszteletre méltó!!!
Az ilyen lányoknak, mint Te, van becsülete van "értéke"...
Én is így vagyok ezzel, ha nem akarod, ne veszítsd el, és ha van egy pasi, akinek csak ezért nem kellesz, azt hajtsd el a p*ba!!! 15L
HATALMAS RESPECT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!