Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítani szeretnék! Mit csináljak?
Szóval, a helyzet a következő... 1 hónapja vagyok együtt egy sráccal. Én kilencedikes vagyok, ő tizedikes, egy suliba járunk. A baráti körünk nem feltétlenül közös, de nem is választódik szét teljesen. Vannak közös témáink, de zömmel sok a különbség kettőnk között. Tőle kaptam az első igazi csókom és tényleg nagyon kedvelem, de nem érzem (már) igazán a szerelmet, sokkal inkább tekintek rá barátként. Már nem esik jól, ha megcsókol, vagy átkarol, egyáltalán, ha úgy ér hozzám. Csókon kívül semmi nem volt köztünk és nem is szeretnék semmit, randizgatunk, meg minden és nagyon kedvelem, de úgy érzem, csak mint barátot, viszont minél inkább húzom a dolgot, annál kevésbé kezdem kedvelni őt és félek, ha így folytatódik, undorodni fogok tőle. :/
A probléma az, hogy egyrészt nem tudom, hogy és mit mondjak neki, mert tudom, hogy ő nagyon szeret engem. Szeretném, ha megmaradna a barátságunk, de ha szakítunk, nagy valószínűséggel annak is vége lesz és az nem tudom milyen hatással lenne a környezetemre is. Úgy értem... A sulis helyzetem nagyban függ tőle is. Elég átlagos vagyok, viszonylag csinos, okos és jófej, de koránt sem kiemelkedő. Nincsenek menő szövegeim, beszólásaim, átlagosan öltözködöm és a baráti köröm is átlagos, viszont mivel együtt vagyunk, valamivel emelkedett a helyzetem a sulis ranglétrán. Ez egyrészről jó, másrészt nem szeretném őt kihasználni emiatt és inkább véget akarok vetni az egésznek, de félek, ha szíkatok vele, sokan ribinek gondolnak majd, mivel ő már a második barátom a suliban. (Az előzővel is 1 hónaig voltunk együtt, a szakítás oka az volt, hogy ez idő alatt meg sem csókolt, alig fogta meg a kezem, vagy ölelt meg, semmi közös program, stb. így szinte nem is jártunk.)
Szóval ha együtt maradok vele, én érzem saját magam egy ribinek, de ha szíktok vele, mások fogják ezt mondani rólam. Nem tudom mit tegyek. Ő sem értené meg a dolgot, ha szakítanék is vele, olyasmit tudnék csak mondani, hogy nem vagyok belé szerelmes és ő nem ezt érdemli, mert igazán jó hozzám.
Tudom ez így most olyan igazi, tini baromság, de remélem lesz aki megért sé esetleg segít is. Köszönöm.
16/L
Köszönöm a segítséget. Azt hiszem ez a kis bátorítás jól jön. :)
9. Egyrészről igazad van és elég jól vázolod a helyzetet, elgondolkodtató amit írtál és hidd el, normális esetben én is épp eléggé elítélném, sőt el is ítélem magam. Másrészről vannak tőlem sokkal rosszabbak és te is kicsit rosszul látod a helyzetet.
Amielőtt rá kattintattam volna csak annyit mondtam magamba "fogadjunk lány" és áá igazam lett.
Fenébe is ne kényeskedj találd ki mit akarsz annyi biztos hogy utálni fog de azt jegyezd meg ő már nem a barátod ő neki már több vagy és ha tényleg egy normális fiút fogtál ki akkor nem is akar már vissza alacsonyulni baráttá ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!