Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen úgy "szakítani" valakivel, hogy nem beszélünk többet vele, nem keressük többé?
A nő helyében felkerestem volna a pasit, hogy akkor tulajdonképpen mi is történt és ha vége, akkor mondjuk ki, esteleg beszéljük át, de ha annyira veszett ügy, akkor legalább legyen tiszta a kép.
Udvariatlanság, ha csak így lelép az illető és nem mond semmit.
Én a volt barátomról szeretem tudni, hogy jól van-e, minden oké stb. mert ettől függetlenül, hogy mi szétmentünk, érdekel mi van vele.
Köszi, én is így látom. Sajnos nem ez történt. Már eléggé a végét járta a kapcsolatunk, együtt voltunk 7-8 hónapot. Nem éreztem magamat jól vele, számomra a szex sem volt már olyan jó. Neki viszint igen, és ő jól is érezte magát, előre tervezgetett is, hogy majd mi lesz az évfordulón meg hasonló (annak ellenére, hogy már előtte mondta, hogy miért is vagyunk együtt, de én jól kibekkeltem a helyzetet, mert akkor nem akartam még szétmenni). Ez idő alatt én persze találtam egy csodálatos nőt. Mondtam magamnak, hogy ha Ő biztos lesz, akkor szakítok. Ez pár hét alatt be is bizonyosodott, így onnantól kezdve nem kerestem a régebbi barátnőmet. Facebook-on sem beszéltünk, ő sem keresett. Nagyjából 2 hét múlva ráírtam, hogy nem voltam nagyon fb-on, de nyilván megértette, hogy ez mit jelent. Mondtam, hogy találkozzunk és beszéljük meg, de ő erre annyit közölt, hogy ezen nem lehet sokmindent megbeszélni.
De mindennek immáron 1 éve. Ez 1 éve történt, azóta is együtt vagyok a Barátnőmmel, akivel akkor összejöttem. Nem vagyok rá büszke, hogy ezt tettem, de nem tudom kijavítani ezt a cselekedetemet. Milyen lenne, ha most felkeresném őt? Nagyon gáz lenne szerintem.
Pár hónappal ezelőtt egyik barátom megkérdezte tőle, hogy hogyan viselte a szakítást. Arra azt felelte, hogy én sosem szakítottam vele, csak egyszerűen nem beszéltem többet vele, nem kerestem többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!