Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez sok? 18/F
Megismerkedtem egy 9.-es lánnyal aki a mellettem lévő gimibe jár,én szakközepes vagyok :-)
Ő 9.es én 12.-es szerintetek nagy a korkülönbség ? :-)
Nagyon bejön a stílusa nem gyerekes,sőt az előző barátnőmmel nem tudtam ilyen jól elbeszélgetni,mint vele :-)
Azért kérdeztem jobbára lányokat,mert engem egyáltalán nem érdekel ez a korkülönbség,mert annyira megfogott valami benne és nagyon egy hullámhosszon vagyunk :-)
Szerintetek ha minden jól alakul akkor nem lesz hátrányom abból,hogy 18 éves vagyok ő meg 15 ?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :-)
Szerintem teljesen megfelelő a korkülönbség, az azonban már sokkal zavaróbb lehet, hogy egy gimnazista lány általában jóval okosabb, mint egy szakközepes fiú.
Így ha a lány még túl is tenné magát az évek során a folyamatos szellemi csődjeiden, később már valószínűleg téged is zavarna, hogy amíg ő megfelelő fizetéssel, jó emberi kapcsolatokkal, kellemes megjelenéssel éli az életét, addig te az igénytelen, kocsmatöltelék szakmunkás haverjaiddal innád el a minimálbéred.
Szóval szerintem ez a kapcsolat eleve halálra van ítélve
Nem , én 9.es voltam (lány vagyok) amikor a barátom 12. :-)
És a szakmunkás meg a szakközép között van különbség, hát még a gimi meg a szakközép között , ugyanis a gimi szart sem ér, a szakközép meg SZAKMÁT AD mielőtt leszólnátok a fiút , tudatlan senkik
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!