Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok nektek milyen az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek milyen az a pasi aki abszolút vesztes?

Figyelt kérdés

nektek mi szánit annak?

milyen a kinézete?

MÁSHOGY FOGALMAZVA:

Mitől menekültök, egy férfival kapcsolatban?

(külső, belső)

2015. ápr. 12. 22:20
1 2
 11/16 anonim válasza:
Mindenkinek meg van a parja vhol. Olyan sztem nincs, hogy vki rendben legyen agyilag es testileg is. Vannak dolgok amiket el kell fogadnia a másiknak, ez oda - vissza működik. Nem hiszem , hogy ti akik ezt a sok negatív dolgot kiirtatok, mind tokeletesek vtok kivul belul. Mielott ilyeneket irtok egy embernek, inkabb megvizsgalnatok magatokat. Lam bennetek is vannak hibái, akkor miert vártok el minden fele dolgot másoktól. Első benyomás.... lehet ezert, de ha szereted a másikat, sztem biztos higy megváltozik a véleményed.
2015. ápr. 13. 15:10
 12/16 anonim ***** válasza:

"Mennyi de mennyi tetovált semmirekellő soványka jövökép nélküli fazonnak vannak het havi rendszerességel csajaik...

A fogazatukról már nem is beszélve, mert gondolom aki nem fogkrém reklámról mosolyog vissza az már luzer."

5-ös vagyok, válaszolok pár azóta érkezett kommentre. Én elhiszem, hogy nekik is bejöhet az élet, nincs si ezzel baj. De nekem nem tetszenek, én elmegyek mellettük és ennyi. Van, aki imádja a vékony pasikat, van, aki a tetováltakért él-hal. Tudom jól, hogy nekik is lehetnek csajaik, nem azt mondtam, hogy ők soha semmire nem fogják vinni, a kérdés arra irányult, hogy nekünk mi számít olyan típusnak, akitől menekülünk. És én leírtam, hogy nekem ez. Engem taszítanak, soha nem tudék ilyen férfiakhoz szexuálisan vonzódni, így meghagyom őket azoknak, akik érdeklődnek az ilyen típusok iránt.

Áttérve a fog kérdésre. Számomra a szép fogsor alap, ha valakinek nem adatott meg természetes úton, az tegyen érte. Nekem a szülőkről is igen sokat elárul, ha nem tartották fontosnak, hogy a gyereküket fogszabályzásra küldjék, persze ha anyagilag nem tehették ezt meg, az más kérdés. De úgy gondolom, hogy mivel ma már a tökéletes mosoly megfizethető, és elérhető, igénytelenség, ha valakit nem érdekel és zavar, hogy kuszák a fogai, vagy sárgák, vagy már épp rohadnak is, és eszi őket a fogkő.

"Na álljunk meg egy pillanatra! Ezt úgy mondod, mintha erről ő tehetne, véletlen se a nők, vagy ha nem szerelmi jellegű a csalódottsága, akkor a világ. Sose értettem, hogy ez miért kizáró ok - ja igen, biztos jólesik még egyet belerúgni abba, akinek nem jött össze az élet..."

Nem, nem ő tehet arról, hogy lelki nyomorék lett, de arról igen, hogy az is marad élete végéig, mert nem akar változni ezen. Elhagyták? Oké, előfordul mással is. Nem tud rajta túllépni? Na ez már nem oké, itt kéne elgondolkodni, és vagy erőt venni magunkon, hogy talpraálljunk, vagy ha nem megy, akkor szakember segítségét igénybe venni. Mert nem lehet kapcsolatot létesíteni egy olyan emberrel, akinek sérült a lelke, ugyanis az egész kapcsolatra rányomja a bélyegét, és talán a másik felet is megnyomorítja ezzel. Én gyenge jellemnek tartom azokat az embereket, akiket könnyedén a mélybe lehet rántani, ahonnan aztán önállóan képtelenek visszatérni valaha is, illetve be sem ismerik ezt önmaguknak. Ha pedig segítséget ajánl az ember, kézzel lábbal tiltakoznak "nincs nekem semmi bajom" címszóval. Rendben, éljen tovább lelki nyomorékként az ilyen, de ne várja el mástól, hogy elviseli akár egy életen át azt, amit egyébként nem kellene.

2015. ápr. 13. 15:22
 13/16 anonim ***** válasza:

"Én gyenge jellemnek tartom azokat az embereket, akiket könnyedén a mélybe lehet rántani[...]."

Hát nem tudom... Én azt tartom, hogy az ilyennek inkább segíteni kellene, mintsem még jobban kiábrándítani az emberekből. Engem kiskoromban állandóan piszkáltak, az utcán teljesen véletlenszerűen beszóltak (nálam egyébként sokkal ocsmányabb példányok), hogy "hogy nézek én ki"; eddig négyből három lány, akinél próbálkoztam, szó nélkül eltűnt teljesen véletlenszerű idő után, a maradék egy visszautasított; mindemellett az utcán vagy a vonaton vagy akárhol csak a tarhálók és a bidámok szólnak hozzám, más még csak rám se néz. Ezek után minek kéne örülnöm? Szóval van tapasztalatom ebben, és én például kifejezetten örülnék, ha valaki fölajánlaná nekem, hogy segít - de a történetemből látszik, hogy én is inkább azt kapom, hogy csak még inkább lekoptatnak, jobb esetben nem foglalkoznak velem. És feltételezem, mindenki, aki hasonló cipőben jár, ezzel szembesül.

2015. ápr. 13. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Ne civil embertől kérj segítséget. Ne attól várd a változást, hogy valakinek kellesz, vagy szeretni fog. Amíg önmagadat nem fogadod el, és az önbizalmad ott van, ahol a tied (nem létezik konkrétan), addig a kutya nem fog rádnézni, mert már a kisugárzásod is borzalmasan taszító. És ez egy ördögi kör. Ha csak negatív dolgokat élsz meg ezáltal, még mélyebbre süllyedsz, és méginkább nem kellesz senkinek - itt nem csak egy társra gondolok, de se barátaid, se normális munkáltatód nem lesz. Saját magaddal kell kibékülnöd először, hogy mások is másként tudjanak rád nézni, mint eddig. Ha egyedül nem tudod felépíteni az önbizalmad, kérd szakember segítségét.
2015. ápr. 13. 18:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Én magammal ki vagyok békülve. Hogy önbizalmam nincs, az nem az én hibám. Hogy barátaim nincsenek... persze hogy nincsenek, mert szándékosan elüldöztem magam mellől mindet, mert úgy éreztem, hogy semmi szükségem rájuk. Hát, különösebben most se hiányoznak, igazából nem is kedveltem őket, még az érdeklődési körünk se tartott volna össze, de most már mindegy is lenne, nem olyan egyszerű barátokat szerezni. Viszont én még mindig azt mondom, hogy ez számomra teljesen érthetetlen hozzáállás, én örülnék annak, ha tudnék valakinek segíteni, főleg úgy, hogy néhány kedves szónál nem is kellene hozzá több.
2015. ápr. 13. 19:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Hidd el, nem vagy magaddal kibékülve. Ez látszik abból is, hogy bezárkózol és önmagaddal is elhiteted, hogy nincs szükséged barátokra. Képzeld, már a barátaid is mondhatnának pár kedves szót, amire szükséged van. Na de épp erről beszéltem. Egy ilyen emberrel, amilyen te is vagy, akiről süt, hogy negatív, utálja önmagát, az életét, az egész világot, és úgy érzi mindenki ellene van soha de soha nem tudnék együttlenni. És erre céloztam az 5-ös válaszomban. Nekem egyszerűen se időm se kedvem nincs mások lelkét ápolgatni, nem gondolnám, hogy ez az én feladatom lenne. Ép lelkivilágú emberekkel viszont nagyon szívesen ismerkedem, mert ezek a kapcsolatok előrevisznek az életben, nem pedig lehúznak.
2015. ápr. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!