Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de ő nem mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az osztálytársam és minden pillanat fáj akár nem látom, mert szünet vagy hétvége akár, mert hiába van ott sohasem lesz velem. Nem tudom, ezt hogyan bírjam ki.#szerelem #reménytelenség #féltékenység #érzelem #szomorúság #könny #egyoldalú szerelem #viszonzatlan szerelem #reménytelen szerelem #egyoldalúság
2015. ápr. 12. 15:45
3/9 anonim válasza:
Nyugi, túléled és erősebb leszel.
4/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2015. ápr. 12. 15:48
5/9 anonim válasza:
Erre csak annyit tudok mondani hogy:
Törőggyé' beléje.
6/9 anonim válasza:
szard le akkor, minek foglalkozol vele
7/9 anonim válasza:
Ilyen az élet,kislány.Sok ilyen lesz még,vagy tanulsz belőle,és nem.Házinyúlra nem lövünk,akkor sem,ha támad!Nem hiába mondják ezt.
8/9 anonim válasza:
Na, ez van, ha a szarból akarsz várat építeni. Megteheted, de ne csodálkozz, ha k_rva büdös lesz benne.
9/9 anonim válasza:
Majd elmúlik, nem tudsz vele mit csinálni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!