Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tartok senkit elég jónak magamhoz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy problémám, és szeretném, ha segítenétek.
Akárhányszor összejövök egy csajjal, mindig megbánom.
Legalábbis olyan érzés fog el.
Nem tudom miért, de csak olyan lányok közelednek hozzám, akik nekem nem tetszenek.
Be kell érnem 'ennyivel'?
Veletek volt már olyan, hogy 'rangon aluli' kapcsolatban voltatok?
Nemet és kort is írjatok pls!
18/F
2015. ápr. 11. 08:26
1/14 anonim válasza:
Egész pontosan miért is bántad meg a kapcsolataidat? Ez nem épp egy elhagyható infó.
2/14 A kérdező kommentje:
Azért mert nem igazán tetszett a csaj és nem is voltam belé szerelmes.
2015. ápr. 11. 08:31
3/14 anonim válasza:
Akkor miért nem közeledsz te olyan lány felé, aki tetszik? -.- 15/L
4/14 A kérdező kommentje:
Mert nekik meg én nem tetszek xd
2015. ápr. 11. 08:34
5/14 anonim válasza:
A lányok mindig csak a saját szintjük feletti kinézetű fiúknak adnak esélyt. Ergo a saját szinteden nem is érdemes keresgélned.
7/14 anonim válasza:
Egyszeru: onismeretre van szukseged, stilusra, szexi testre es sok joindulatu okos viccre. :) vagyis meg kell tanuld a jobbik onmagad lenned es azt hogy vonzalomra melto srac vagy. Ezert viszont tenni kell. meg kell ertsd mihez vonzodnak a lanyok, mire van szukseguk.
8/14 anonim válasza:
Ennyi idősen nálam is ez volt : aki tetszett,és összejöttünk,azok nem voltak alkalmasak hosszú távra,mert belsőleg nem voltak szimpik,és ugyanez fordítva.Minél inkább idősödtem,annál inkább jöttek olyanok,akiknél már stimmelt minden.Legyél türelmes,jönni fog.
9/14 anonim válasza:
A helyzet igazából roppant egyszerű. Van is erre egy általam alkotott képlet. A lányok és a férfiak különböző formulák alapján keresgélnek. Ha te mondjuk egy tízes skálán ötösre értékeled magad, akkor egy ötös feletti lány téged nem nagyon fog keresni, de még ötös se nagyon, ellenben, ha egy lány mondjuk hatosra értékeli magát, akkor hetesnél kisebb fiúval nem fogja beérni. A lányok így keresik a fiút: F=L+1, tehát a saját értékükhöz minimum egyet adnak hozzá, a fiúké viszont pont fordítva van, ők így kénytelenek keresni a lányt: L=F-1, szóval a saját érékük alatt keresnek. Ez megmagyarázza, hogy a rohadt ronda fiúk miért vannak egyedül, elvégre ha az ő értékük 1 és abból kivonnak egyet, akkor a L értéke 0 lesz, olyan meg nincs, ellenben egy 1-es értékelésű lány még kaphat 2-es fiút, továbbá arra is válaszol ez a képlet, hogy a bomba nők miért nem tudnak megállapodni soha, hisz ha az ő értékük 10 és ahhoz adnak egyet, akkor az F értéke már 11 lenne, az meg már egy félisten száma.
10/14 anonim válasza:
Persze ha sok pénzed van akkor borul a képlet, egy 0 srác is találhat egy 10-es csajt XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!