Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap elhagyott a barátnőm. Gondolkodtam hogy öngyilkos leszek, így sincs életem, és ez se jött össze. Megéri?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy volt 2 évig egy kapcsolatom tavaly ért véget azon kívül voltak futó nők az életemben, most pedig hosszú idő után 1 hónapig volt egy lány akibe ismét szerelmes lettem végre, boldog voltam aztán le akartunk feküdni vasárnap és olyan rég voltam csajjal, hogy nem állt fel a cerka és nem bírtam mit tenni mikor próbálkoztam akkor nézett rám és láttam hogy úgy néz mint aki nem látott ilyet és azt monta hogy rá még minden pasinak felállt... olyan szégyenbe éreztem magam, hogy majdnem kiugrottam az ablakon... azóta vége nem beszél velem :( én pedig szeretem és akarom is kívánom is most áll a farkam mint a cövek, de azt hiszi impotens vagyok azt írta nekem :( pedig 24 éves vagyok és eddig minden lánynál jól teljesítettem csak sok volt a lelki teher rám az utóbbi időben! gondolkodtam hogy lapátra teszem magam ennyit se érek egy nőnek se, pedig mindenkivel szeretni tudó és kedves vagyok becsülöm a nőket d e ők engem nem!!!!2015. ápr. 7. 15:41
11/12 anonim válasza:
A hiba nem benned keresendő hanem a lányban.(: Fogd fel úgy hogy most megtudtad ez a lány nem elég jó neked, s most van lehetőséged találni egy másikat, aki majd megbecsül.(:
12/12 Jozso89 válasza:
Hát hozzám képest még mindig sikerstory a tiéd, nekem még futó kalandom sincs és nem is volt 27 évesen. Sportos vagyok ami nem úgy sportos hogy néha eljárok futni, hanem egész héten edzek minden nap, divatosan öltözöm van stílusom, önbizalmam adok frizurára nem félek a nőktől és még autóm is van. Ennek ellenére még egy átlagos lánynak sem kellek... Na ezt hívják úgy hogy egy nagy kalap szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!