Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van ez így? Mit tesznek ilyenkor a fiúk?
Nem értem miért van az hogy sok csaj azt mondja a pasinak amikor ő közli vele hogy járni akar vele, vagy hogy nagyon bejön neki hogy utálja, látni sem akarja.
Persze semmit sem tesz annak érdekében hogy a pasit lekoptassa csak folyton azt mondja mennyire gáz a pasi és ha esetleg találkoznak nem is beszél vele.
Viszont egyszercsak a csaj "beadja a derekát" és beleszeret a pasiba és járnak, pedig azelőtt azt mondta hogy utálja meg hogy nem hajlandó vele járni.
Igen, de azt hogyan kell csinálni??
Hogyan lehet ráhajtani jobban a csajra ha nagyon kéreti magát??
Mennyire kereti magat?? Mert en nem szoltam egy fiuhoz utana o sem hozzam de vegul ossze jottunk....mondjuk nezzd meg mennyire feltekeny, oda mesz egy lanyhoz es nezzd a reakciojat....de a legjobb ha nyomulsz arra aki tetszik es majd ha annyira hulyultok vagy valami adj a szajara egy puszit....es mondd szeretlek de te nem igy erzel tudom
....es ha tetszel neki ugy is azt mondja hogy: de tetszel meg ilyesmi....
Köszönöm a válaszokat!!
18 éves srác vagyok és még suliba járok.A csajt neten ismertem meg, skypeon szoktunk beszélni.
Az egyik ismerősöm mondta el a csajnak mit is érzek iránta bér ezt tudhatta magától is hiszen folyton puszikat küldtünk egymásnak stb.
Azóta viszont amióta közös haverunk kikotyogta mit is érzek és én megkérdeztem járna-e velem a csaj(nemet mondott) azóta nincs ilyesmi.
Viszont továbbra is beszélünk naponta és érdeklődünk egymás iránt.
A gond csak az hogy 500 km-re lakik tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!