Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért hazudik? Biztos nem akar megbántani biztos szeret valamenyire. Más csajokkal ismerkedik udvarol nekik.
Figyelt kérdés
Facen lecserélte a profilképét amin közösen vagyunk. Mondvacsinált ürügyekel jön h arra fogja h nemjo a kapcsolatunk pl nem mosogatok eleget. Aminek semmi értelme.Tudom hogy csajozik. De mégis belehazudik a szemembe. Azt mondja szeret meg fontos vagyok. Mért néz hülyének? Aztán mondja hogy minden rendbe jo a kapcsolatunk. Tök zizi. Mértnem szakit mértnem őszinte? Azt hiszi nekem jo igy? És mért szeretem? Mért csajozik? Akkor minek jöttünk össze? Szolt vna hogy ne szeressek bele v vmi. Mire jo ez?2015. ápr. 3. 20:38
41/56 A kérdező kommentje:
Ez tény.
2015. ápr. 3. 21:39
42/56 A kérdező kommentje:
Köszi.
Félek hogy mi van ha rosszul sül ki.
2015. ápr. 3. 21:42
43/56 A kérdező kommentje:
Köszi hogy segitettél.
2015. ápr. 3. 21:42
44/56 A kérdező kommentje:
Mi van ha szakitunk? Nemakarom.
Nem tökéletes és bennem is van hiba.
2015. ápr. 3. 21:45
46/56 A kérdező kommentje:
27
2015. ápr. 3. 21:48
47/56 anonim válasza:
16 körülinek gondoltalak titeket.
48/56 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy?
Mrg ez nem jelent semmit ha az ember zöldfülű.
2015. ápr. 3. 21:49
50/56 A kérdező kommentje:
Mert 16 évesen kezdik a kapcsolatokat a fiatalok de nekem ő az elsö kapcsolatom.
2015. ápr. 3. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!