Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért hazudik? Biztos nem akar megbántani biztos szeret valamenyire. Más csajokkal ismerkedik udvarol nekik.
Figyelt kérdés
Facen lecserélte a profilképét amin közösen vagyunk. Mondvacsinált ürügyekel jön h arra fogja h nemjo a kapcsolatunk pl nem mosogatok eleget. Aminek semmi értelme.Tudom hogy csajozik. De mégis belehazudik a szemembe. Azt mondja szeret meg fontos vagyok. Mért néz hülyének? Aztán mondja hogy minden rendbe jo a kapcsolatunk. Tök zizi. Mértnem szakit mértnem őszinte? Azt hiszi nekem jo igy? És mért szeretem? Mért csajozik? Akkor minek jöttünk össze? Szolt vna hogy ne szeressek bele v vmi. Mire jo ez?2015. ápr. 3. 20:38
21/56 anonim válasza:
Őszinte leszek veled, nagyon nagy baj, hogy te még együtt vagy vele. Olyan embernek gondollak téged, mint akinek egy éven át be volt kötve a szeme, és fél levenni a kötést, mert tudja, hogy a látás fájni fog. De azzal, hogy egy általad teremtett, hazugságokon alapuló világban éled az életed, azzal csak azt éred el, hogy befelé fogsz fordulni, lelkileg egy roncs leszel, mert nem bírod legbelül elviselni a kínt, amit ez számodra okoz. És hol a női büszkeséged, hogy te mindennek hagyod magad kitenni?
22/56 A kérdező kommentje:
Ugy félek h elrontom.
2015. ápr. 3. 21:17
23/56 anonim válasza:
És még most sem vetted észre, hogy a nagy összeillésben csak annyit tudtál felhozni, hogy ránézésre összeilletek? Ez szerinted elég egy normális kapcsolathoz?
24/56 A kérdező kommentje:
És ő mért hadja h igy legyen?
2015. ápr. 3. 21:18
25/56 anonim válasza:
De most képzelj el egy nagy romot. Lehet, hogy valaha egy ház volt, de összedőlt, és csak egy kupac rom van most. Ezen a romon mit tudnál már lerombolni?
26/56 A kérdező kommentje:
Mert mi kell egy normális kapcsolathoz?
2015. ápr. 3. 21:19
27/56 anonim válasza:
Nem ő hagyja, hanem te hagyod, hogy ez történjen.
28/56 A kérdező kommentje:
A rom én vagyok v a kapcsolat?
2015. ápr. 3. 21:20
29/56 A kérdező kommentje:
Mondjam meg h zavarnak dolgok hogy ne csajozzon meg h forduljon fel az önző világába?
2015. ápr. 3. 21:21
30/56 anonim válasza:
Mi kell egy normális kapcsolathoz? Ami szerintem a legfontosabb, az az őszinteség, az egymás iránti bizalom (ha ezek közül valamelyik nincs, a másik sincs), a szeretet és szerelem, az elfogadás, a megértés, és sokan nem mondják, de az is, hogy merjétek egymás előtt felvállalni önmagatokat, a véleményeteket, merjetek beszélni egymásnak az örömötökről, bánatotokról, gondjaitokról, hogy mi nyomasztja a lelketeket, stb. Fontos továbbá, hogy mindkét fél felnézzen a másikra, a férfi a nő szemében is legyen férfi, és a nő a férfi szemében is legyen nő. Ha ezek megvannak, a testiség már adja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!