Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A távolság miatt szakítsunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távolság miatt szakítsunk?

Figyelt kérdés

Baratomat itt ismertem meg és nagyon szeretjük egymást de fiatalok vagyunk és nem tudunk ide-oda utazgatni.

Messze lakik és nem tudunk találkozni.

Mit tanácsoltok?

2015. ápr. 3. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:

igen :) sajnos az eleg nagy gond ha nem lehet talalkozni eleget, nekem mar 2kapcsolatom is rament. fiatalok vagytok van meg ido osszejonni ha tenyleg akarjatok majd, de addigis sztem mindketottoknek jobb lenne ha kulon szereztek tapasztalatokat:) es ettol meg lehetettek akar ugyanolyan beszelgeto viszonyban is.

aztan majd intezhetitek ugy hogy egy helyen egyetemezzetek vagy munkahely, vagy nyari tabor stb. 25f

2015. ápr. 3. 10:57
 2/8 A kérdező kommentje:

#1 beszelgessünk tovabbra is de amugy ismerkedjunk masokkal es szerinted ilyen fiatalon ilyen esetben ne kötelezzük el magunkat?

Skype kapcsolat nem mukodhet? (nem :()

2015. ápr. 3. 11:25
 3/8 Kései Sirató ***** válasza:
Mekkora a távolság?
2015. ápr. 3. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Sosem talalkoztatok, ranezesre nem is fogtok egy ideig. Milyen 'elkotelezodesrol' beszelsz?

Egyaltalan beszeltetek mar egymassal?

2015. ápr. 3. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek vagytok? Mekkora a távolság? Van-e esély arra, hogy találkozzatok? Találkoztatok-e már?

Nektek kell eldönteni, hogy akarjátok-e (pár év múlva tudnátok-e normális kapcsolatot vagy akartok-e ismerkedni most stb.)

2015. ápr. 3. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

elso vagyok, mukodhet minden egy ideig, de utana te is igenyelni fogod hogy talalkozzatok. meg az elet rovid, hidd el talalhatsz kozelebb is olyan helyes fut, akinek nem csak a hangjat hallod.

amugy hany eves vagy?

2015. ápr. 3. 12:56
 7/8 A kérdező kommentje:

15 vagyok ő 17 és kb 230 km a táv...

valoszinu vége

most irt rá egy lány aki nagyon szép és közel is lakik hozzá

de azért köszönöm a válaszokat:)

2015. ápr. 3. 13:02
 8/8 MrPifta ***** válasza:
most én is belevágtam egy párkapcsolatba egy tőlem 180 km-re élő férfival (igen, lehet fújolni) egy pár évig hétvégente fogunk találkozni, aztán majd pár év múlva egyikünk költözni fog. Örökké nem működik így, de egy darabig igen.
2015. ápr. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!