Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolsz most valakire? Jár az eszedben most valaki olyan aki fontos, és hiányzik?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 21:16
21/31 anonim válasza:
igen sajnos van egy szemely :((
22/31 anonim válasza:
Igen sajnos van az exem aki csúnyán átvert még is hiányzik és egyfojtában rá gondolok nem tudom kiverni a fejemből.
Jó tanács ne legyél soha szerelmes mert rohadtul ki tudnak veled szúrni!
24/31 anonim válasza:
Igen, egyszerre 2 nő is, akiknél semmi esélyem sincs, de jó gondolni rájuk.
25/31 anonim válasza:
Mond ezt mikor ot hagy az az illető akit tiszta szívedből szeretsz és elhagy, és a szíved tör darabokra na akkor rájössz hogy nem éri meg mert csak a fájdalom amid marad ja és az emlékek!
26/31 anonim válasza:
Igen, van egy lány aki szóba sem áll velem de nekem nagyon tetszik.
Már rengeteg lánynál próbálkoztam előtte és utána is de őt sehogy sem tudom kiverni a fejemből :(.
Még sosem volt barátnőm, sosem csókoltam meg senkit sőt még csak táncolni sem taccsoltam lánnyal ... 29f.
27/31 anonim válasza:
Igen, a barátom, aki sajnos még egy darabig távol lesz. Remélem, hogy ő is gondol rám, biztosra nem tudom.
28/31 anonim válasza:
Igen, egy srác, aki bejön nagyon, igaz, hogy pár évvel fiatalabb. Azon jár az eszem, hogy hogyan mutassam ki, hogy tetszik, mert szerintem gőze sincs róla :D
29/31 anonim válasza:
Igen! Méghozzá egy csodaszép arcú és hangú aranyos lány jár folyton a fejemben, akit hónapok óta nem láttam. Csak merem remélni, hogy még nem csapott le rá senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!