Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet belőle valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet belőle valami?

Figyelt kérdés
Kezdjük az elején. Én 15 éves fiú vagyok, ő egy 18 éves lány (igen, tudom, furán jöhet le így elsőre az életkor különbség). Sajnos van barátja. Viszont akárhányszor meglátjuk egymást, összeakad a tekintetünk és mintha megállna az idő. Csak 2-3 másodpercig nézünk egymás szemébe, olyan varázslatos. Néha már rajtakaptam azon, hogy engem néz, egyszer-kétszer rám is mosolygott. Lehet belőle valami, vagy csak szórakozik velem, talán csak bonyolult helyzetben érzi magát amiért van barátja?

2015. márc. 31. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát hallod, téged palira vesznek. Szóval ezt csak TE hiszed... :DD xd
2015. márc. 31. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem lesz belőle semmi mert csak beképzelsz magadnak hülye dolgokat. :D
 3/3 anonim ***** válasza:

figyu. most komolyan. mivel van barátja, nem akarja ,hogy kiderüljön, meg amúgy is ciki helyzetbe kerülhet a csaj az osztályban.

illetve: amúgy sem járna egy 15 évessel...

DE! simán van esélyed szexre. nekem is szexelt a 20 éves lány osztálytársam egy 15 éves sráccal a gimiben. nem is keveset.

Egyetlen esélyed: összeszeded a tökeidet, és Az első adandó alkalommal odamész hozzá dumálni. Rá is írhatsz utána facebookon. neked kell nyomulnod. Ha téynelg nagyon tetszel neki, ez az egész át fog csapni: ő fog majd nyomulni rád. csak őszintén. remélem összjeön :P

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!