Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit gondol erről? Azzal az ürüggyel szakított hogy nem tud úgy szeretni mint régen!
A véleményem,hogy kislánylelkű még nagyon és lehet kiszeretett belőled,de te szereted úgy,mint régen ? Ha igen,akkor próbáld felidézni a kapcsolatotok elejét (mármint vele,hogy újra lobbanjon az a bizonyos tűz)
Viszont az én véleményem,hogy lehetsz bármennyire sikeres,nem szabad a nőket elkapatni.Tejben-vajban fürösztötted a leírtak szerint,ez hiba. Én is veled egykorú vagyok,szintén meg van minden ami kell,saját lakás,garázs,kocsi,barátnőm még se kap csak úgy valamit,esetleg veszek neki egy csokit.Mi 3 éve vagyunk együtt,habár ő nem beszélget exeivel hétvégi bulira szánt időt is inkább velem tölti.
Miért fizetted a dolgait? Az ilyen lányokkal nem érdemes kezdeni, aki a pénzedből él.
20/L
Nekem az a véleményem, hogy azért távolodott el tőled (érzelmileg is), mert ok nélkül féltékenykedtél. Nyugodtan lepontozhatsz, de szerintem elég beteg dolog azért rinyálni meg veszekedni, hogy az exeivel tartja barátként a kapcsolatot, és a barátnőivel is merészel foglalkozni...
Azt vártad volna, hogy mindenkit és mindent otthagy miattad? Csak mondom, hogy nem normális dolog ilyesmit elvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!