Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok, ti mennyi ido utan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, ti mennyi ido utan kezdtetek el "tobbet" erezni? Tobbi lent.

Figyelt kérdés
3hete vagyunk egyutt baratommal,de meg nem igazan erzek szerelem gyanus dolgot.. Mondjuk keveset is talalkozunk:/ Ki mennyi ido utan kezdett el tobbet erezni a baratja irant?:) Normalis valaszokat koszonom!

2015. márc. 29. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Eleve olyan emberekkel jövök össze akikbe már szerelmes vagyok.
2015. márc. 29. 21:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha csak nagyon szimpatikus egy srac,abbol is kialakulhat kesobb meg tobb:) es ha nem probaljatok meg,nem tudjatok meg ,hogy mukodott volna-e.. Szerintem :)

Csak nem tudom mennyi ido,mire kialalul ez,mert az elozo baratomnal ugymond "szerelem volt elso latasra", de a hatalmas tavolsag miatt vege kellett,hogy legyen..

2015. márc. 30. 16:49
 3/5 anonim válasza:
en is csak olyannal jovok ossze, akibe eleve szerelmes vagyok
2015. márc. 30. 17:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Úgy ismerkedtem meg a párommal, hogy nem szerelmet éreztem, csak egyfajta fura vonzalmat. Nem szexuálisan, hanem inkább olyasfajta, mintha ő lenne a másik felem. Tudni akartam róla mindent, mindig vele lenni, mindent megadni neki. Kb. a megismerkedésünk után szerintem kellett egy év, mire azt mondhattam, hogy tényleg szeretem. Mai napig imádom, már együtt élünk, a megismerkedéstől eltelt 7 év, hiányzik, ha egyedül vagyok a lakásban, szeretem, amikor megpuszilgat, én sem tudok vele betelni, néha úgy érzem, mintha még a rózsaszínködös szakaszban lennénk :D

Szerintem nem feltétlen csak a szerelem első látásra létezik. Magadban kell érezned, hogy meg-e mozgat a lelkedben a másik valamit vagy sem. Ne aggódj az érzelmek miatt, a közös emlékek, az élmények vagy egyszerűen a megismerkedés kedves pillanatai felkorbácsolják az érzelmeket, ha összeilletek :) Tudni fogod, ha nem működik köztetek a dolog és búcsút kell intenetek egymásnak. De amíg érzed, hogy esetleg működhetne, szeretnéd megismerni vagy van valami a srácban, addig ne add fel.

2015. márc. 30. 23:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen,hogy leirtad a sajat tortenetedet!!! :)
2015. márc. 31. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!