Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 20éve vagyok házas,3nagy gyerekem van. Apróbb vitákon kivül minden rendben a házasságommal. De megtaláltam a neten egy régi évfolyamtársamat, azt hiszem, beleszerettem. Mit tegyek?
Amikor ilyen kérdéseket olvasok, én is azt vallom, hogy felesleges párkapcsolatban lenni. Tudom, hogy csak én vagyok olyan hülye meg naiv, hogy életreszóló szerelmet keresek.
Szerintem beszéld meg a pároddal ezt az egészet.. az őszinteség a legfontosabb.
Fúú! Nem értem mi alapon kell így neki esni a kérdezőnek, mint néhányan tették!
Emberek vagyunk, és ilyen ember mint az évfolyamtárs mindenki életében felbukkan.
Ösztönösen keressük a szerelmet, a szenvedélyt az életünkben. Lehetsz húsz éve házas, vagy csak egy éve tartó kapcsolatban, az ilyen villámlás szerű találkozások bizony barmikor bárkit elérhetnek.
Az én tanácsom az kedves kérdező hogy tényleg szakíts meg vele minden kapcsolatot, bármilyen nehéz is! És próbáld meg a pároddal újra fellobbantani a tüzet, legyetek többet együtt, szeressetek ujra egymásba. De ez csak ugy megy ha a másikat teljesen törlöd az eletedből! Ez csak erős szexuális vonzalom, semmi tőbb, múlandó akárcsak a szerelem, ha elég erős vagy sikerülni fog meglátod!!
Sok.sikert! ne feledd! Ilyent mindenki átél! Nincs kivétel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!