Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több mint 20éve vagyok házas,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 20éve vagyok házas,3nagy gyerekem van. Apróbb vitákon kivül minden rendben a házasságommal. De megtaláltam a neten egy régi évfolyamtársamat, azt hiszem, beleszerettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ő is házas, akár én, szeretjük a párjainkat, mégis vonzalom alakult ki, furcsa érzésünk van, sőt, mindketten bevallottuk egymásnak a szerelmet. Nem történt semmi köztünk, csak chat-elünk,egyszer találkoztunk..két puszi,más nem. mégis lelkiismeret furdalásom van. A párjaink tudnak a beszélgetésekről,csak az érzésekről nem.Mit tegyek?

2015. márc. 29. 10:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha kihűlt a házasságod,nem szereted már,akkor lépj.
2015. márc. 29. 10:44
 12/18 anonim ***** válasza:
ma 10:44 Egyszeru a dolog nem? :D
2015. márc. 29. 10:49
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
20 év alatt először fordult elő veled, hogy valaki kicsit megszédített? 5 éves volt a leghosszabb kapcsolatom, de már ott is előfordult, hogy jött egy új kolléganő, jött egy új ismerős, és egy percre az újdonság varázsa elragadott. Aztán ha a kapcsolatával alapjában véve nincs gond, szereti a párját, akkor rájön, hogy az újonc is húsvér ember, hogy nem is olyan, amilyennek képzelte, hogy neki is van szarkaláb a szeme sarkában, hogy egy keményebb meeting után bevágja a hisztit, és rájön, hogy az egész csak délibáb volt.
2015. márc. 29. 10:57
 14/18 anonim ***** válasza:

Amikor ilyen kérdéseket olvasok, én is azt vallom, hogy felesleges párkapcsolatban lenni. Tudom, hogy csak én vagyok olyan hülye meg naiv, hogy életreszóló szerelmet keresek.

Szerintem beszéld meg a pároddal ezt az egészet.. az őszinteség a legfontosabb.

2015. márc. 30. 00:28
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az egyes idióta,lekezelő válaszokat,és a normálisakat is. Mivel nem tettem semmit,ami megcsalás lenne,nem kell sajnálni a gyerekeimet. A családom az első.a férjemet is szeretem, épp ezért vagyok ebben amiben. Nem akarok tőle semmit,egyszerűen küzdünk az érzéseink ellen mert nem akarunk megbántani senkit!
2015. márc. 30. 04:07
 16/18 A kérdező kommentje:
A kérdésemet pont azért tettem. fel, mert nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom mit tegyek,jó vele beszélgetni,sok a közös téma,ami a páromban nincs meg,benne igen. De nem akarok szerelmes lenni :-(
2015. márc. 30. 04:13
 17/18 anonim ***** válasza:

Fúú! Nem értem mi alapon kell így neki esni a kérdezőnek, mint néhányan tették!

Emberek vagyunk, és ilyen ember mint az évfolyamtárs mindenki életében felbukkan.

Ösztönösen keressük a szerelmet, a szenvedélyt az életünkben. Lehetsz húsz éve házas, vagy csak egy éve tartó kapcsolatban, az ilyen villámlás szerű találkozások bizony barmikor bárkit elérhetnek.

Az én tanácsom az kedves kérdező hogy tényleg szakíts meg vele minden kapcsolatot, bármilyen nehéz is! És próbáld meg a pároddal újra fellobbantani a tüzet, legyetek többet együtt, szeressetek ujra egymásba. De ez csak ugy megy ha a másikat teljesen törlöd az eletedből! Ez csak erős szexuális vonzalom, semmi tőbb, múlandó akárcsak a szerelem, ha elég erős vagy sikerülni fog meglátod!!

Sok.sikert! ne feledd! Ilyent mindenki átél! Nincs kivétel!!!

2015. máj. 13. 06:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az újdonság hiányzik
2015. máj. 13. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!