Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok tullepni rajta?
"vege lesz ennek valaha?"
1x talán igen.
De hogy mikor... azt nem lehet tudni.
Én sem vagyok túl az utolsón, és soha életemben talán nem éreztem ezt, amit most, vagyis azt, amit te is leírtál :S Pedig jópár kapcsolaton túl vagyok.
Ugyanez van nálam is :(
3 hónapja nem beszéltem a hölgyel ,de néha legszivesebben elsírnám miatta magam ,annyira hiányzik :(
Igaz itt én voltam az idióta,de azóta is minden nap megbánom.De nem tudok mit csinálni.
Hogy elmúlik-e?? Nagyon remélem...
Velem másfél hónapja szakított a barátnőm, túlságosan tudom milyen ez az érzés :(
Első kapcsolatom volt. A lány olyan romantikus típus, én pedig naív voltam, és már annyira előreterveztünk, elhittem hogy örökké együtt leszünk, stb...
Túl sokszor jut eszembe és még ha le is foglalom magam valamivel, teljesen akkor sem tudok nem rá gondolni.
Azt hittem hogy ennyi idő múlva már jobb lesz valamennyivel de csalódnom kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!