Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni rajta! Mit tegyek?
5 hónapja lett vége a 2 éves kapcsolatomnak. Csúnya szakítás volt, előtte fél éven keresztül szinte csak veszekedtünk, de szerettük egymást. Részéről az utolsó hónapban múlt el az érzelem, részemről nem tudom.. Talán még van.
Azóta ismerkedem, de mindegyikük annyira gyökér.. Az exhez képest nagy nullák. Rengeteg srácot megismertem, randiztunk, és egy sem fogott meg igazán.
Most van valaki, de nem is jön be, okoskodó, mindent túlbonyolít.. Vele randizgatok, hátha jobb lesz, de nem :(
Néha úgy érzem, nagyon szeretnék valakit, máskor meg hogy exen kívül senki mást, inkább egyedül maradok..
Amúgy már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot.
Ez is felfoghatatlan, hogy pár hónappal ezelőtt a mindent jelentettük egymásnak, most meg... :(
(volt már pár szakításom, mindegyiken könnyen túlléptem)
Most lépted át a "nők bonyolultak" határt,férfiként én nem tehetek itt semmit,beszélj nőkkel,ti egy nyelvet beszéltek.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!