Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretesz a fiú osztálytársam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
14 vagyok imádom és ne azt mondjátok, hogy fiatal vagyok régóta szeretem reménytelenül. Nem vesz észre. Rettentesen félek, mert nyolcadikasok vagyunk és ballagni fogunk idén nem akarok elmenni, mert akkor már nem látjuk egymást. És már ilyenkor sírni tudnék, ha arra gondolok többé nem látom. Tudja, hogy szretem és van, hogy megbánt a szvaival, mert lányokról beszél. SEGÍTSÉG!!#szerelem #fájdalom #reménytelenség #féltékenység #érzelem #könny #egyoldalú szerelem #viszonzatlan szerelem #reménytelen szerelem #egyoldalúság
2015. márc. 27. 16:51
2/5 anonim válasza:
ezek szerint letoj téged,ennyi..
3/5 A kérdező kommentje:
* szeretem
* szavaival
2015. márc. 27. 17:30
4/5 anonim válasza:
Bizonyítsd be neki, hogy jobb vagy a többi lánynál!Légy egyedi,próbáld felkelteni az érdeklődését, mosolyogj és beszélgess vele! Talán így észre fog vennitéged:)
5/5 salalla11 válasza:
Figyelj. Ha tudja, hogy szereted, és őt nem érdekled, de annyi tapintat sincs benne, hogy ne bántson meg téged, hanem emellett még össze is töri a szíved, akkor ez egy bunkó srác, nem érdemes rá fecsérelned az időt. Az iskolából is csak két és fél hónap van hátra, nem sokáig tudnátok már együtt lenni, mert utána már elkerültök más iskolába, talán más városrészbe is, a távkapcsolatok pedig nemigen működnek. Ha ilyen tapló veled, felejtsd el, találsz majd rendesebb srácot, aki viszontszeret, és nem bánt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!