Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik nekem az osztálytársam. Mit kéne tennem?
Tetszik nekem az osztálytársam. Mivel osztálytársam nem tudom , hogy akarna -e velem járni. Nekem nem lenne nagy probléma. Egyébként 1 hónapja jöttem ki egy majdnem 1 éves kapcsolatból, sikerült elfelejtenem hál' istennek.
Annyira nem tartom magam helyesnek, bár mondták haverjaim hogy ennek tetszek meg annak tetszek stb.
Annyira sokat nem beszélek amúgy vele, bár az utóbbi pár napban azért egyre többet. :) Kicsit bunkó a stílusa , mondhatni olyan mint én, ha talál valamit amit az orrom alá tud dörgölni akkor rögtön mondja, de ez nekem tetszik. :)
Közeledjek felé, vagy hagyjam a ..-ba?
Ma ment intézni az ügyeit , már csak utána jutott eszembe , hogy akár el is kísérhettem volna, és még 1 helyről is megy buszunk. A netes csajozás nekem amúgy sem megy, ráadásul nem is nagyon netezik, de ez nem probléma. Egyébként szerintem ő olyan lány akit nem minden fiú kaphat meg. Remélem értitek a célzást. Sajnos dohányzom, zavarhatja?
15/F
(Az olyan válaszokból nem kérek, hogy miért szívom azt sz@rt, nem ez kérdés tárgya, Köszönöm. )
Ha sajnos dohányzol akkor akkor miért nem hagyod abba ha "sajnos"?
Jaj te srác.
Talán zavarhatja ha ő maga nem dohányzik.
Egyébként meg dumálj vele minél többet, kísérd haza, flörtölj. Ha viszonzásra találsz, akkor valld be.
Sajnos az nem játszik , hogy haza kísérjem, mivel tanulunk 'A' városba, de én 'B', ő meg 'c' városba lakik :D
De azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!