Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nálam sokkal kövérebb lányoknak van pasijuk?
Arra, hogy ez miért van így, még wikipédián sem fogsz választ kapni. Lehet, hogy pont van egy fiú a sulidban, akinek pont az olyan lányok tetszenek, mint amilyen te is vagy, csak fél feléd nyitni.
Azt tanácsolnám, hogy legyél nyitottabb az emberekkel, ha pedig megtetszik valaki, akkor tedd meg te az első lépést. Engem nyolcadikosként például egy addig számomra teljesen ismeretlen lány szedett fel. Nyolcadik éve voltunk évfolyamtársak, de fel sem tűnt. Több, mint egy évig voltunk együtt.
Ha nem jönne össze se add fel a reményt, hiszen nem csak az iskolában lehet ismerkedni! :)
21/F
Eleve nem lehetsz valami nagy jellem, ha azon vagy fennakadva, hogy a nálad kövérebb lányoknak hogy lehet pasijuk.
Éretlen, buta, hisztis fruska vagy, akitől normális férfi nem akar kapcsolatot.
Miért? Egy kövér ember értéktelenebb mint te? Ebből a kérdésből kb ez jön le, hogy így gondolkodsz.
Amúgy valószínűleg pont az a baj, hogy otthon ülsz és ilyeneken gondolkodsz, ahelyett, hogy elmész valahová ismerkedni....
Bár ha jobban belegondolok, otthon ülve is lehet ismerkedni: a neten. Én így ismertem meg a férjem. A súlyfölöslegem nem akadályozott abban, hogy párt találjak. Csak tenni kell érte valamit, és akkor lesz társad, nem nyafogni hogy nincs.
A külsőnek semmi köze ahhoz hogy kinek van párja.
Ismerkedni kell és lesz neked is, ha akarsz. Nem rögtön letámadni kell a pasikat, meg buta tiniként nyomulni rájuk fészbúkon, hanem először is barátkozni kell, megismerni a másikat, és ha bejöttök egymásnak akkor abból lesz a kapcsolat. Mindez élőben, mert a fészbúk mondjuk egy személytelen vacak oldal, ott semmi nem fog kialakulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!