Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kérdésem az hogy miért lépek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zero lover kérdése:

Kérdésem az hogy miért lépek folyton vissz?

Figyelt kérdés
Legtöbbször ha úgy van hogy összejövök egy lánnyal mindig utolsó pillanatba találok benne valamit ami taszít...Miért van ez?19/F

2015. márc. 26. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
nem álsz készen egy kapcsira
2015. márc. 26. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:

félsz.. valami jó mély szorongás lehet az oka

én szánnék egy kis időt meg pénzt pszichológusra ezügyben:)

pl szüleid kapcsoalta milyen? nincs a kapcsolatukban, vagy a feléd való viszonyukban valami hasonló motívum?

2015. márc. 26. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi az hogy az utolsó pillanatban? Mikor van az utolsó pillanat?
2015. márc. 26. 15:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem megfelelőt találtál, ha azt találsz nemlesznek kérdések se kifogások.
2015. márc. 26. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

a 4eshez annyit: tökéletes ember, így tökéletes pár sem létezik!

konfliktusok, problémák, kompromisszumok és megoldások léteznek, és ez képes létrehozni egy szubjektív tökéletességet, de ehhez figyelem és (együtt töltött) évek kellenek, úgyhogy találni nem fogsz ilyet sehol!

2015. márc. 26. 16:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó pillanatként azt értem amikor már mondjuk csak megkéne csókolnom vagy kimondanom azt hogy szeretlek..Családi hátterem röviden annyi hogy szüleim elválltak ,de mind 2 félről nagyon sok szeretettet kaptam/kapok nem hiszem hogy ott lenne hiba..Egyszerűen szerintem is csak félek a csalódástól attól hogy összetörik szívem(egyszer voltam nagyon szerelmes és akkor sajnos leányzó elköltözött külföldre és akkor nagyon kivoltam )
2015. márc. 26. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Hm... az az elkoltozes kondjuk ertheto, jomszar lehet amikor egy kapcsolatnak lenyegeben problema nelkul vege szakad... az ilyet a legnehezebb am feldolgozni. Nekem volt egy csajom aki ugy szakitott, hogy nem fuzott hozza ertelmes magyarazatot... az is hasonlo kategoria

szoval szerintem ha legkozelebb kerulszmilyen helyzetbe ne gondolkodj el a kovetkezmenseken, fegyel magy levegot es lepd meg az utolso lepest... meg ha rossz rontes is, hidd el meg fogja erni!:)

2015. márc. 26. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!