Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdésem az hogy miért lépek folyton vissz?
félsz.. valami jó mély szorongás lehet az oka
én szánnék egy kis időt meg pénzt pszichológusra ezügyben:)
pl szüleid kapcsoalta milyen? nincs a kapcsolatukban, vagy a feléd való viszonyukban valami hasonló motívum?
a 4eshez annyit: tökéletes ember, így tökéletes pár sem létezik!
konfliktusok, problémák, kompromisszumok és megoldások léteznek, és ez képes létrehozni egy szubjektív tökéletességet, de ehhez figyelem és (együtt töltött) évek kellenek, úgyhogy találni nem fogsz ilyet sehol!
Hm... az az elkoltozes kondjuk ertheto, jomszar lehet amikor egy kapcsolatnak lenyegeben problema nelkul vege szakad... az ilyet a legnehezebb am feldolgozni. Nekem volt egy csajom aki ugy szakitott, hogy nem fuzott hozza ertelmes magyarazatot... az is hasonlo kategoria
szoval szerintem ha legkozelebb kerulszmilyen helyzetbe ne gondolkodj el a kovetkezmenseken, fegyel magy levegot es lepd meg az utolso lepest... meg ha rossz rontes is, hidd el meg fogja erni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!