Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 29 éves barátnőm furcsán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves barátnőm furcsán viselkedik. A fenti erők befolyását emlegeti folyton, meg hogy neki mindig mindenki segít, arra van elrendelve. Mi baja lehet?

Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Mindenki hisz valamiben. Anyám ezt csinálja már kb. tizedik éve, és igen, őrjítő. Nem az, hogy foglalkozik vele, hanem az, hogy rám erőlteti minden beszélgetés alkalmával, hogy mit nem lenne szabad csinálnom/mondanom/gondolnom, nem így van rendelve, rosszul alakítom az életemet, változtassak. Igen, borzasztóan kiakasztó, nem is tudok többet együtt tölteni vele 1-1,5 óránál. Ha nem tudod tolerálni, túl sok választásod nincsen, ezt nem fogod tudni megvonni tőle.
2015. márc. 18. 10:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Ezt csak mostanában tudtam meg tőle, 4 hónapja járunk egyébként.

Szerinte nekem is állandóan segítenem kell őt, mert ez így van "elrendelve".

Félek, ez egy bolond ember?

2015. márc. 18. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Nevezd, aminek akarod. Ha bolondnak tartod, amiért ebben hisz, akkor bolondnak tartod a keresztényeket is. Ez a te személyes magánügyed, ha így vélekedsz róluk, de tényleg igazat kell adnom abban, hogy vannak rendes hívők, és vannak olyanok, akik az arcodba tolják, hogy ez a jó, ez a szép, ez a helyes, mindenki éljen így és boldogan, hagyjuk, hogy az angyalok / a Szíriusz fénye vezéreljen minket. 4 hónap nem sok idő, én a helyedben hagynám ezt a kapcsolatot, mert ebből soha nem fog kinőni. Ha be is látja, hogy baromság, azért lesz úgy, mert a Nagy Csodálatos Pamutgombolyag lesz az, amit tisztelni fog és imádni - mindig lesz valami, amiben hinni akar majd, és ezzel nincs is gond, de ha a kapcsolatotok rovására megy, esetleg emiatt taszít el magától, akkor nem tudsz ellene tenni. Hozzá egy olyan ember való, aki támogatja és elfogadja így is.
2015. márc. 18. 10:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Engem a "sors meg van írva" szöveg tudott mindíg ki akasztani. Ezzel az erővel a bíróság előtt a gyilkos is mentegetőzhet: Bíró úr én nem akartam kiírtani azt a 4 gyerekes családot kutyástul nagymamástul mindenestül .... csak hát, teccik tudni a sorsom megvolt írva.... de én tényleg nem akartam.

Ezzel az erővel lehetek rabló, gyilkos, pedofil, nekrofil, háborús bűnösi Ha a sorsomban volt előre megírva - tiszta kell, hogy maradjak Isten előtt is, hisz nem én írtam a sorsomat .... csupán beteljesítettem.

A fenti erők emlegetése csupán kifogás egy kontroll nélküli viselkedésre. De ezt fogja mondani, akkor is, mikor megcsal.

2015. márc. 18. 10:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Szép lány nagyon.

De az a baj vele, hogy minden pénzét elkölti, semmire nem takarékoskodik, nincsenek céljai és tervei az életében, mert majd őt úgyis megsegíti a láthatatlan erő...

Jógázik is és állandóan a különleges erőkről beszél...

Csak kihasználni akar engem is?

2015. márc. 18. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Ajjaj, ez így durva. Mondd neki meg minél hamarabb, hogy a fenti erőkkel beszélje meg azt is, hogy másra van szüksége. Ha így él, nagyon hamar problémád lehet abból is, hogy valami adósságba is belekever, mert neki ezt mondták, hogy ketten majd megoldjátok.
2015. márc. 18. 11:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez a hite, hogy őt mindenki segíti. Az ilyenek aztán végül mindig meg is találják azt, aki segíti őket és ilyenkor még jobban hisznek benne.

Ahogy írták: hagyd. Valószínű majd meg akarja mondani, hogy jó és szép az élet és az egyetlen utat a boldoguláshoz. Aztán majd az ilyen-olyan mestereit fogja fényezni előtted és lassan úgy fogod érezni, hogy az átlag emberek semmit nem tudnak.

Sokáig jártam ezoterikus körökbe, de hidd el ott is ugyanolyan emberek vannak mint bárhol máshol, úgy értem semmivel sem különbek, pedig annak hiszik magukat (tisztelet a kivételnek). Ő nagyon el van szállva a valóságtól. Még ha úgy is van ahogy mondja -találkoztam ilyennel- akkor sem küzd meg semmiért igazán, nincs célja, csak lesz valahogy és ha Te nem ilyen vagy akkor ez idegesítő. Ráadásul valószínű mindig épp csak túl fogja élni a hó végét és lehet, boldog lesz, ha kap valakitől zsíros kenyeret, amiből számára kiderül, hogy az emberek jók és arra vannak teremtve, hogy segítsenek neki.

Azt még meg kell jegyeznem, hogy ez még ezos körökben is durva. A legtöbben ugyanis azt mondják, hogy én adok neked valamit, amiért te adsz valamit. Áramlásról, adok-kapokról ha még nem hallott akkor az gáz.

2015. márc. 18. 11:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Sajnos a szülei is állandóan segítik.

Ezért hiheti azt, hogy ebből áll a világ?

Nem túl gyerekes magatartás ez?

2015. márc. 18. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Gyerekes és mivel ez hit nála és én legalábbis úgy tartom, hogy hittel nem érdemes vitatkozni, ezért megváltoztatni sem tudod (vagy nagyon nehezen, évek alatt). Ez a hit nem szorítja rá, hogy bármiért is megküzdjön, ezért azt fogja hinni, hogy az élet csupa ajándék és csak neki. A hite nem fogja megtanítani küzdeni dolgokért, hogy legyenek célja és el is érje azokat. Ez fiatalon sokáig jó lehet, de később nem túl jó dolog.

Gondolom, még nem tervezed és a férfiak nem így gondolkodnak, mégis javaslom: képzeled el hogyan viselkedne anyaként és mit tanítana a gyerekednek ilyen mentalitással. Ilyen családot szeretnél magadnak?

2015. márc. 18. 12:02
 10/10 A kérdező kommentje:

Igazad van. Én normális családot akarok majd. Normális anyával...

Csak furcsa ez a 29 éves csaj, bizonyára komoly oka van annak, hogy eddig sem kellett senkinek.

2015. márc. 18. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!