Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valami ötletetek vagy tanácsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami ötletetek vagy tanácsotok van?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy sràc akivel nagyon jol el vagyunk, minden nap beszèlünk ès hetente talàlkozunk, egèsz nap olyankor együtt vagyunk ès egèsz este. De azt hiszem kezdek bele esni annyira hogy a napoknak a nagyrèsze gondolataimat ö teszi ki. Nem akartam vele erröl beszèlni de èszre vette rajtam a dolgot ès most idöt kèrt tölem de attôl nagyon jol el vagyunk ugyanugy ès talàlkozni is akar meg irja ő is hogy hiànyzom neki. màsrèszt kint vagyunk mindketten nèmetorszàgban. Mindketten bàrban melozunk egy ètteremben. Rengeteg a közös bennünk. De neki volt egy terve egy lànnyal akivel mèg közük sem volt egymàshoz, meg el mesèlte a terveit hogy mit hogyan akar alakitani, de közbe ugye jöttem èn ès mondta hogy tulajdonkèppen nem tudja hogy megèrie vàrni mèg mert kb 5èvbe telne mire öössze hozza amit akar vagy pedig hogy velem legyen mert ugye egyūtt jobban alakithatnànk ès ez mellett boldogok is lehetnènk. Meg azt is mondta hogy tulajdonkèppen egy ilyen nôre vâgyott mint èn hogy talpra esett legyen ès hogy szeresse őt. szerintetek hogyan lögdössem afelè hogy jöjjünk össze? Mit csinàljak hogy el tudjam èrni komolyan???? Köszönöm előre is.

2015. márc. 25. 19:13
 1/5 gublug ***** válasza:

Szerintem semmilyen manipulatív technikákat ne alkalmazz. Az élet elrendezi. Továbbra is hozd a formád, ahogy eddig. Ha tudja rólad, hogy tetszik neked, akkor majd dönt. Ha esetleg késlekedne a válasszal és neked fontos akkor emlékeztesd valahogy.

Hagyd meg a szabad akaratát.

Vagy gondolj bele, mi lenne ha veled történne ez:

Vársz valakire, ami kb. 5 év, mire közbe jön egy csávó. Nyomul rád, miközben a szíved még másé (lehet).

Legyél őszinte, etikus és erényes. Ha manipulálod az élet visszafizeti neked.

2015. márc. 25. 19:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik nekem,mintha nincs ló neki,jó a szamár is.Gondolkozik,meg hogy az kell hogy valaki szeresse ... pótléknak akar.
2015. márc. 25. 20:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Félre értetted. Nem kellene rá várnom 5èvet hanem ennyi idõ volna mig eléri azt amit akar. Ez nem azt jelenti hogz nem lehet senkije
2015. márc. 25. 21:07
 4/5 gublug ***** válasza:

Rendben, köszi a kiigazítást.

A lényeg marad: legyél őszinte, becsületes és hagyd meg szabad akaratát.

2015. márc. 26. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Igyekszem.
2015. márc. 27. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!