Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megennétek a párotokat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megennétek a párotokat, ha ezen múlna az életben maradásotok?

Figyelt kérdés

Mert mondjuk olyan helyzetbe kerültök, hogy nincs más megoldás (ne menjünk bele a lényegtelen részletekbe, a lényeg, hogy olyan a helyzet és kész :) ), muszáj a másikból falatozni és akkor esetleg kihúzzátok, míg megérkezik a mentősereg.

Vagy, ha ti nem bírnátok őt megenni, felajánlanátok-e a párotoknak, hogy nyugodtan egyen meg titeket, biztosítva ezzel az ő életben maradását? Vagy esetleg a romantikus közös éhhalált választanátok inkább és a mentősereg már csak az egymást ölelő csontvázaitokat találná meg?

2015. márc. 24. 21:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Simán.
2015. márc. 24. 21:15
 2/26 anonim ***** válasza:
inkabb ehen doglenek
 3/26 anonim ***** válasza:
Természetesen. Különben ő enne meg engem!
 4/26 anonim ***** válasza:
Én felajánlanám magam elfogyasztásra, ha nem akar megenni akkor együtt éhen halnánk. ÉN tuti nem enném meg őt.
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Az attól függ hogy van e hozzá ketchup, majonéz...
2015. márc. 24. 21:16
 6/26 anonim ***** válasza:
Nem-nem-nem.
2015. márc. 24. 21:17
 7/26 opened paradise ***** válasza:

Nem. De csak úgy kedvtelésből megkóstolnám :D

(Már ha lenne)

2015. márc. 24. 21:19
 8/26 anonim ***** válasza:

Én minden helyzetben próbálok kompromisszumot kötni.

Esetünkben, megegyeznénk, hogy mindketten egyszerre eszünk egymásból. Mondjuk egymás lábát ennénk meg. Így mindenki jól jár. (A káposzta is megmarad, a kecske is jóllakik.) :)

2015. márc. 24. 21:20
 9/26 anonim ***** válasza:

Hahaha

😂 valószínűleg olyan részét ennenk meg egymásnak amitől még nem halnank bele, mondjuk lábujj. De inkább a romantikus eh halál jobban hangzik 😍

2015. márc. 24. 21:20
 10/26 anonim ***** válasza:
"Gyanús, hogy a kérdező megkérdezte korábban már ugyanezt"
2015. márc. 24. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!