Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csinaljak?
Van egy fiu akibe szerelmes vagyok es facebookon ismerosom es beszelgettunk. Kozben itt volt legjobb baratnom is, es en felhivtam a fiut messengeren. A legelso hivast en inditottam es fel is vettek, tehat nem o vette fel hanem az egyik haverja. Vele jol elhulyultem en es baratnom, majd letettek a telefont. A baratnom hivogatta utana egy parszor de utana mar nem vettek fel, mig a fiunak elege nem lett es letiltott engem. En csak az elso hivast csinaltam, az osszes tobbit a baratnom, tehat ha ugy nezzuk, akkor most a baratnom miatt tiltott le a fiu. Mikor hivogatta de nem vettek fel, hirtelen nagyon rossz erzes fogott el, hogy most tuti le fog tiltani. Es hat meg is tortent..de a baratnom azert is hivogatta a fiut, nem hallgatott ram hogy hagyja abba, mert nem lesz jo vege. Ez multhet szombaton tortent, de mar nekem borzalmasan hianyzik az a fiu. Meg van a telefon szama is, tehat fel tudom hivni, de ha felhivom akkor mivel lesz jobb?
Vagy mit mondjak neki?
Talan meg kellene varnon hogy feloldjon, es akkor mondjam el neki hogy baratnom hivogatta, megis engem tiltott le, amivel oriasi fajdalmat okozott?
Vagy mit tegyek? Nagyon hianyzik ez a fiu nekem es nagyon szeretem..szombat ota csak ra gondolok :(
Kerlek normalis valaszokat..igyis olyan rossz kedvemben vagyok:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!