Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinaljak az ilyen kanos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak az ilyen kanos fiuval? 14/L (lent)

Figyelt kérdés

folyton fogdossa a popsim es olyankor ugy csinal mintha elelvezne. pl. nyög es mondja hogy: EZ AZ.

es mar nekem ciki. megtorlom a gatyamba a kezem es mar akkor is ez van. otletek?

2015. márc. 20. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pofon.
2015. márc. 20. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
elégítsd ki vagy rúgd tökön :)
2015. márc. 20. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Én is fogdostam a lányokat gyerek koromba, néhány szerette is. Bár élvező hangokat nem adtam ki. :D

Szerintem pereld be szexuális zaklatásért.

2015. márc. 20. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod, hogy fejezze abba a tapizást különben letéped a hímtagját.
2015. márc. 20. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Feltünési viszketegség, rúgd tökön, de úgy igazán.
2015. márc. 20. 20:09
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
#4 inkább ne mondj neki ilyeneket,mert mikor én voltam 14 és ilyet hallottam egyből kiraktam a csaj elé xd :'D
2015. márc. 20. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítás. Sok előnye van rá nézve is, pl. nem lesz hererákos, stb. És nem fog lányok után járkálni. Szóval mondd meg a szüleinek, hogy vigyék el ivartalanítani. Egyszerű műtét, pár ezer forintból megvan.
2015. márc. 20. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Akkorát verjél le neki, hogy csőlátása legyen három napig.

(Egy másik lány)

2015. márc. 20. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!