Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mért érzem ezt? Olyan mint ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért érzem ezt? Olyan mint ha megfulytana ez az érzés?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel jobban vagyok egy év és három honapja .Én szeretem nagyon lesem kiváns@gait ,tegnap is voltam dolgozni es nehéz munkát végzek betegen elmentem és már maga,at szinte elhanyagolom mindig az ö érdekeit is nézem meg más érdekeit és az én igényeimet is hattérbe szoritom a kislánykorom is rossz volt de most térjünk ide .Na szal ö nem dolgozik most de szeretne és én minden nap kilenc órát dolgozom reggel hatkor kelek és este 6ra jövök haza és még akkor fözök is meg minden magamra meg nincs ido. és amikor át jönn a barátom az fél hét es csak petting van en meg ha elszetetnek menni setalni meg arra sem hajlando ha nem akarok pettingelni mert faradt vok mert este 11kor neggy haza en meg hatkor kelek ebbe se néz engem ö meg 11ig alszik lány létemre én fizetek neki pl italt is else vissz sehova amikor a barátaival meggy a b@r@tai visszik a barátnöjüket engem meg idáig nem vit sehova Mit tegyek h jol jöjjek ki ebböl a helyzezböl?

2015. márc. 22. 09:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Hagyd ott ezt a bunkót.
2015. márc. 22. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Ahhoz h jól gyere ki ebből, ezeket kell tenned:

1. Szembesítsd a hibáival, gondosan minden egyes dolgáról ami neked nem tetszik

2. Ezután közöld vele hogy amíg nem változik meg, addig a kapcsolatotoknak vége

2015. márc. 22. 09:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem az. Baj h fizetek neki mert szivbol jonn de Az is bánt h tegnap amikor haza jöttem ettem nem birtam már es teljese még észre sem vette h beteg vok már a vonaton elkezdett velem.
2015. márc. 22. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!