Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ez esetben?
Ismerek egy fiút akibe 5 eve szerelmes vagyok de nem merem neki elmondani mert kirohogne vagy beszolna. Próbáltam elfelejteni de nap mint nap látom és az tetszik benne hogy rossz.
Par napja megismertem ( neten) egy fiút aki szerelmes belém, de csak a külsőmer. Es annyira nyaggatot hogy járjunk hogy bele egyeztem. De igazából nem az esetem. És azt mondta hogy „szeretlek”.
De en nem vagyok felkészülve az ilyen mondatokra... Es az ilyeneket hogy babám , csillagom , nyuszim azt meg utálom.
Nem akarom megbántani a fiút, csak barátkoznák vele.Meg arra is számítottam , hogy az egyik barátom szivat, mert össze vagyunk veszve , es tisztára ugy beszél mint ő. Mit tegyek ?
Ha nem tetszik a fiú, akkor ne járj vele. Mondd meg neki, hogy te csak barátságot akarsz (de készülj fel rá, hogy ő nem akar majd barátkozni, hanem inkább látni sem akar). Ha nem szereted, nem kell erőltetni.
A másik fiú felé miért nem lépsz? Nem tudhatod, nem tetszenél-e neki mégis. Miben nyilvánul meg az, hogy "rossz"? Ha tényleg az, akkor jobb, ha elfelejted, mert csak szenvednél miatta.
Nálam is ilyesmi a helyzet. Van egy osztálytársam, aki szintén nem túl szabálybetartó tehát "rossz fiú" :D
De van egy másik osztálytársam, aki viszont teljesen jó tanuló, és a magatartása is kitűnő, de egyáltalán nem jön be, ő viszont folyton rajtam lóg és elhív mindenhova, de persze finoman nemet mondok,
Nem kell, hogy elküld magadtól szemét módon, csak mond el, FINOMAN hogy mást akarsz.
Amúgy meg teljesen kiábrándultam ebből a "rossz fiúból" mert teljesen bunkó meg minden, tehát lehet, hogy nálad is ez lesz a helyzet.
Bár kívánom, hogy nálad összejöjjön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!