Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, csinos lányok! Ilyen esetben sem jönnétek össze ezzel a férfival?
Kiírtam egy kérdést korábban:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szóval akkor sem jönnétek vele össze, ha a kérdésben feltüntetett tulajdonságok mellett HIHETETLEN humora, elképesztő stílusa (írásban is!) és nagyon jó beszélőkéje lenne? Vagy ez önmagában kevés?
nem, ha vki rendszeresen dohányzik, iszik és még ráadásul kábítószerezik is, azzal még akkor se jönnék össze, ha amúgy jól nézne ki
így meg főleg
A stílus (humor, kellemes modor, stb.) nagyon sokat tud hozzáadni egy emberhez, sőt pl. a csúfságot megszépítheti, azonban az italozáson nem változtat.
Sőt, ha az italt és a kábszert kiveszem az összkép akkor is egy igénytelen, szerencsétlen ember, aki a jó adottságát sem képes semmire használni. Ebből az adottságból ugyanis minimum nagyon jó emberi kapcsolatokat építenék. Márpedig az emberi kapcsolatok meghoznák a további jó dolgokat és vsz. normális munkahellyel önálló életet élnék. Sose jönnék össze ilyen tehetetlen, a saját értékeit semmibe vevő emberrel.
Na most a jó humor és a jó stílus nagyon fontos egy embernél, én engem személy szerint egyáltalán nem zavar az ha egy pasi kövér, és alacsony meg picit pattanásos esetleg, nekem annyira nem fontos a külső, jó bizonyos szinten számít, de jobban számít a megjelenése, ha egy túlsúlyos ember normálisan öltözködik, normális farmer, meg normális felsőt visel és olyan színt választ ami nem olyan elvontan rikító az bőven belefér nálam. Csak azért mondom ezt mert a barátom is túlsúlyos, igaz ő nagyon sokat le is dobott magáról bár még van rajta felesleg de így sokkal jobban néz ki mint régebben amiről csak fotókat láttam. Igaz ő fiatal 23 éves nálam is fiatalabb mert én 27 leszek májusba de egyszerűen annyira megszerettem hogy már fél éve alkotunk egy párt.
De ami a kérdésben is szerepel meg az előzőbe is amit linkeltél azok alapján hogy iszik, cigizik, drogozik, az nálam már elég elítélendő és az igénytelenséget sem díjazom igazán. Nekem így nem kellene a barátom ha ilyen lenne.
A dohányzás még úgy ahogy belefér mert én nem dohányoztam soha életemben de egyáltalán nem zavar a füst meg a szaga sem, mivel sajnos ilyen környezetben nőttem fel. Az italozás is csak nagyon nagy mértékkel tűrném ha mondjuk heti 1 alkalommal buliba iszik valaki de nem a sárgaföldig csak addig hogy jól érezze magát az belefér. A drogozás nálam egyáltalán nem fér bele soha semmilyen körülmények közt nem tűröm el a drogos embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!