Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig szeretem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyutt voltunk, szakitottunk, es most mar nem szeretne velem lenni, azt mondja mar keső, de azert hianyzom neki. Nem tudom elfogadni h vege, en szeretnek ujra vele lenni de nem tudom mit tegyek, nala a nem az nem..

2015. márc. 20. 06:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Akkor lépj túl rajta.
2015. márc. 20. 07:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz, de el kell fogadnod a döntését. Nem lehet erőltetni.

Próbáld meg más dolgokkal elfoglalni magad! Bezárkózni NEM SZABAD, attól csak még jobban befordulsz és depis leszel. Legyél sokat barátokkal, családdal.

2015. márc. 20. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!