Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog lehet egy kapcsolat szerelem nélkül?
Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 09:11
3/9 anonim válasza:
Te boldog lennél egy színjátékban? Nem csak boldogtalan, hanem felesleges is szerintem.
4/9 anonim válasza:
Apa-lánya? Persze!
Minden kapcsolat lehet így boldog, ahol nincs esély a szerelemre, valamint ezt tudják és elfogadják.
5/9 A kérdező kommentje:
De ha a szeretet megvan, és elfogadjuk egymást? Ès nem hazudunk szerelmet egymásnak?
2015. márc. 19. 09:53
6/9 anonim válasza:
Lehet boldog mindenképp, csak nem fog olyan heves lánggal égni, mint egy szerelem. Aztán lehet, hogy menet közben kialakul.
7/9 anonim válasza:
szerintem nem lehet. én nagyon rosszul érezném magam egy ilyen kapcsolatban.
8/9 anonim válasza:
Lehet, ha egyikőtöknek sincs igénye a szerelemre. Én pl. sosem voltam szerelmes, nem ismerem a "rózsaszín köd" érzést, meg ezeket a dolgokat. Mégis mindig jól éreztem magam a kapcsolataimban. Illetve, ha már nem, akkor kiléptem belőlük, de egyik sem azért volt, mert elmúlt a szerelem, hisz előtte sem volt ott az a nagy lángolás. Számomra az a fontos, hogy legyen közös jövőkép, sok közös érdeklődési kör, érezzük jól magunkat egymás társaságában, tudjunk programokat szervezni, amik mindkettőnket szórakoztatnak, legyen meg a kölcsönös bizalom, illetve a kémia - a szex nagyon-nagyon fontos, nekem a legfontosabb, persze ez egyénenként eltérő. Van, aki szerelem nélkül szexelni sem tud... Ha így működnék, akkor 25 évesen is szingli lennék, sőt talán majd 40 évesen is, nem hiszem, hogy egyszer csak beüt a ménkű és elveszi az eszem a szerelem, ha eddig nem tette. Szóval ez teljes mértékben a feleken és az igényeken múlik. Ha én találok egy hozzám hasonlót - márpedi találok, mert nagyon sok ilyen férfi van -, aki nem igényli a túlzott romantikát, csöpögést, egetrengető érzelmeket meg amik még járnak a nagy szerelemmel, akkor lehet boldog a sztori. Ha az egyik félnek kevés, amit a másik nyújtani tud, onnantól bukott ügy.
9/9 anonim válasza:
Nem. De ha csak olyan baráti kapcsolatra vágyik valaki, akkor akár egy életet is leélhet így a másikkal, de nem lesz boldog, az biztos. Lehet,bizonyos boldogságot adhat a született gyerek, de az igazi mégis a szerelmi kapcsolat és az abból keletkezett házasság, gyerek. Aki e nélkül megy férjhez, annak élete végéig pótcselekvései lesznek, lehet, a gyerekét fogja imádni túlzottan, aztán nem engedi el, ha fiú, főleg nem, hogy élje az életét a kiszemelt lánnyal, minden lányt el fog űzni mellőle, mert csak a gyereke jelenti neki a boldogságot, a férje nem. De ha egy kapcsolat szerelemmel indult, és abból lett házasság, még ha elmúlik is a szerelem, az egészen más szeretet, ami megmarad, mintha nem lett volna a kezdetben sem szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!