Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi kellene ahhoz, hogy legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kellene ahhoz, hogy legyen barátom?

Figyelt kérdés

Nem itt akarok ismerkedni, csak információt gyűjtenék erről. Azért hogy megtudjam h az emberek többségének miért van már barátja, nekem meg nincs?

18

2015. márc. 18. 20:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert az emberek többsége ismerkedik?
2015. márc. 18. 20:52
 2/9 anonim válasza:
ezt így fizikai képtelenség megmondani! nem ismerlek azt se tudom hogy nézel ki
2015. márc. 18. 20:53
 3/9 roxycs ***** válasza:
Az egész csak hozzáállás kérdése, aki keres az talál! mosolyogni kell, szemezni, ez az egész nem feltétlenül a kinézettől függ, hanem a kisugárzástól szerintem
2015. márc. 18. 20:56
 4/9 bor zoltán ***** válasza:
Kicsit kevés az infó
2015. márc. 18. 20:56
 5/9 A kérdező kommentje:
mert mit kellett volna még írni?
2015. márc. 18. 20:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyre szimpatikusabb a kérdező, nemde?
2015. márc. 18. 21:01
 7/9 A kérdező kommentje:
na látod :D Warrior ;)
2015. márc. 18. 21:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Úgy értem miért nem tetszek azoknak a fiúknak, akik nekem tetszenek? Vagy tetszek nekik, de akkor meg miért nem mondják?

De nem vagyok bányarém, kimondottan aranyos vagyok és vannak fiúk, akiknek tetszem, csak ők meg nekem nem jönnek be, mert csúnyák.

2015. márc. 18. 21:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Na látom versenyeztetek egy -egy tiltásért :D ügyes :)
2015. márc. 18. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!