Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkorú bántalmazása?
Semmit.
Kell a gyereknek a verés, ha muszáj.
Mivel a lányban valószínűleg enyhe Stockholm szindróma is kialakulhatott az elmúlt idő alatt, valószínűleg Ő nem nagyon fogja akarni, hogy úgy fogalmazzak "árts" a bántalmazójának. ("Árts" alatt értem a rendőrségi feljelentést, amivel a rendőrség amúgy sem tud mit kezdeni).
Valószínűleg a családja többi tagja sem hinné el és ellene fordulna. Ha megtudnák, hogy Te képben vagy akkor meg bizonyosan Téged okolnának a dologért (hogy miért "talál ki" a lány ilyet).
Amúgy neten keress valami szervezetet ezzel kapcsolatban és - ha ő is hajlamos rá - kérjetek tanácsot.
A családon belüli erőszak nehéz ügy!
Én ismertem olyan nőt akit az apja rendszeresen szexuálisan bántalmazott.
Ha ténylegesen jogos (gondolom nem csak egy pofon) a dolog a gyermekvédelmisekre tartozik az ügy mivel nem vagy nagykorú!
Ifjúságvédelmis van a suliban is!
Beszéljetek vele!
Sajnos nem sokat. Minden cselekedet rizikós. Ha ennyire megveri ezt a szegény lányt, annak nyilván vannak nyomai is. Kérhettek segítséget pl. a helyi családsegítőtől, de ez nem jelent egyet azzal, hogy az apát vagy a barátnődet kiemelik a családból. Félő, hogy egy családsegítős látogatás után csak még jobban megverné a lányát.
A helyi gyámhatóságnál kérheti, hogy vegyék állami gondozásba. Nekem volt gimiben egy osztálytársam, ő pl. saját magát állami gondozásba vetette, mert még az is jobb volt, mint a szüleivel.
3
Engem sokszor megvertek, de tanultam is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!