Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Össze szeretnék jönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze szeretnék jönni egy lánnyal akit nemrég valaki csúnyán összetört (érzelmileg), vannak valami tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Amit a lány mondott:Rettentően megfordult a világom csak feketeség, zsák utcák és vérszomj van benne.

Amit MONDANI szeretnék neki:Megengeded, hogy megadjam neked mind azt a törődést amire szükséged van? Mert minden porcikám csak arra vágyik, hogy boldoggá tegyelek és teljesítsem minden vágyadat. Minden éjjel te vagy az utolsó, és minden reggel te vagy az első aki az eszembe jut. Egész nap ott motoszkálsz a fejemben és amikor becsukom a szemem te nézel rám vissza. Egy biztos pont szeretnék lenni számodra, ahova mindig menekülhetsz, ha valami rossz történik veled, és egyben az akivel megosztod az élményeidet. Ami csak tőlem telik megteszem érted.

Tudom, hogy nem jó valami hiányzik és nem tudom mi. De szeretnék rá úgy hatni, hogy kicsorduljanak a könnyei. Segítségeteket előre is köszönöm.

2015. márc. 15. 16:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mi volt a reakciód?
2015. márc. 19. 14:06
 22/26 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy csak csalódást tudok okozni. De nem akarok megint olyan után sóvárogni aki rám sem hederít és tudom, hogy ez nem fog változni. Nem fogom magam azzal gyötörni, hogy ott vagyok veled és te nem vagy ott. Ezt már átéltem elégszer ahhoz hogy tudjam többet nem akarom. Sajnálom, hogy rám vesztegetted az időt, de én már az elején tisztáztam veled a szándékaimat. Már elmondtam. De ezek szerint nem vetted komolyan. Azért, hogy neked se fájjon, vagy amit éppen érzel az ne a sajnálat legyen. Ezért annak ellenére, hogy teljesen beléd ........ hagylak téged. De mivel több szeretnék lenni neked mint barát ezért, kérlek ha változás lesz szólj! Ugyan úgy lépek ki addig is az életedből, mint ahogyan beléptem. Legyél önmagad, vigyázz magadra! Hibáztass nyugodtan megértem.
2015. márc. 19. 14:21
 23/26 anonim ***** válasza:
A kedves, romantikus fiúknak ez a sorsa. Jön egy büdös paraszt, aki általában még jobban is néz ki, és az jobban kell a csajoknak. Próbálj meg te is ilyen lenni, vagy legalább úgy csinálni!
2015. márc. 19. 17:12
 24/26 anonim ***** válasza:

Amit javasolni tudok, az az, hogy VIGYÁZZ NAGYON egy összetört szívű lánnyal! Valószínű, hogy ő még mindig a másikat szereti, és nem tudná jó szívvel fogadni az udvarlásodat, akármilyen szép szavakat is mondasz neki.

Hidd el, neki nem kell most párkapcsolat! Ha mégis összejönne veled, azt csak azért tenné, hogy pótolja a másikat, ebbe pedig te mennél tönkre. Figyelj oda magadra is. Ha mindenáron segíteni akarsz neki, akkor az egyetlen megoldás az lehet, ha barátként közelítesz felé. Később lehet belőle szerelem is, de készülj fel rá, hogy nehéz menet lesz. VAGY várd meg, amíg kiheveri a csalódást és csak ezután közeledj felé - ez még jobb megoldás lenne.

2015. márc. 20. 14:04
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a hozzászólásokat, most látom csak, hogy az enyém már tárgytalan, bocsi.

Amit ezen kívül megjegyeznék: kérlek, ne vedd már magadra a mártír szerepét! Ne hibáztasd magad minden apróságért, legyen több tartásod! Jöhetnek az érzelmek, a romantika, de ezt ne keverjük össze a szolgai viselkedéssel!

2015. márc. 20. 14:11
 26/26 anonim ***** válasza:
14-es vagyok. Mondtam én, hogy hagyd... Szakítás után egy valakinek lett volna esélye nálam, az exemnek. A többit fentebb leírtam. Már most neki se, de senki másnak sem továbbra se, pedig fél éve szakítottunk.
2015. márc. 22. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!