Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Össze szeretnék jönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze szeretnék jönni egy lánnyal akit nemrég valaki csúnyán összetört (érzelmileg), vannak valami tapasztalataitok ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Amit a lány mondott:Rettentően megfordult a világom csak feketeség, zsák utcák és vérszomj van benne.

Amit MONDANI szeretnék neki:Megengeded, hogy megadjam neked mind azt a törődést amire szükséged van? Mert minden porcikám csak arra vágyik, hogy boldoggá tegyelek és teljesítsem minden vágyadat. Minden éjjel te vagy az utolsó, és minden reggel te vagy az első aki az eszembe jut. Egész nap ott motoszkálsz a fejemben és amikor becsukom a szemem te nézel rám vissza. Egy biztos pont szeretnék lenni számodra, ahova mindig menekülhetsz, ha valami rossz történik veled, és egyben az akivel megosztod az élményeidet. Ami csak tőlem telik megteszem érted.

Tudom, hogy nem jó valami hiányzik és nem tudom mi. De szeretnék rá úgy hatni, hogy kicsorduljanak a könnyei. Segítségeteket előre is köszönöm.

2015. márc. 15. 16:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, a duma a csajok dolga. A férfi a tetteiről ismerszik meg. Soha ne ígérgess, inkább csináld, ami tőled telik. Ha ez kevés, akkor úgyis hiába minden.
2015. márc. 15. 16:35
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Folytassátok a javaslatokat még nem merítettünk ki minden alternatívát.
2015. márc. 15. 16:38
 13/26 anonim ***** válasza:
Én abba szerettem bele, mikor összetörtem, aki a lelki társam volt azalatt az idő alatt.
2015. márc. 15. 16:41
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Én is szakítás után vagyok, és bár annyira nem törtek össze, az egómnak kicsit szarul esett, hogy dobtak. Jelenleg egyáltalán nem vágyom párkapcsolatra, szeretetre, semmi ilyesmire, rendkívül élvezem, hogy egyedül vagyok. Ha valaki próbálkozna nálam, elhajtanám, esélye sem lenne. De ha még nyitott is lennék párkapcsolatra, és valaki egy ilyet benyögne nekem, amit fent írtál, akkor ő kiesne a jelöltek közül. Nem szeretem az ilyen költői túlzásokat, meg a nyáladzást.
2015. márc. 15. 18:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Te minimum kitüntetést érdemelnél...ritka mint a fehér holló,ha egy férfi igazán figyelmes..teljesen mindegy teszel e vagy sem..már a szándék is dícséretes..lehetne tanulniuk tőled!!
2015. márc. 15. 19:12
 16/26 jakle válasza:
54%
Mond azt amit leirtál mert engem meghatott. És aki azt mondj hogy ne azt mond az egy köcsög már bocsánat. Szerintem ki fog csordulni a könnye.szerintem te vagy a legjobb.
2015. márc. 15. 23:46
 17/26 anonim válasza:
89%

Én is egyetértek az előttem szólóval. Nagyon örülnék egy ilyen vallomásnak.

Végső soron: ezt szívből írtad, ez vagy te. Ha tényleg a megfelelő lánynak mondod, értékelni fogja.. Ha viszont nem, akkor rájössz, hogy felesleges időt pazarolni, ideje továbblépni.

2015. márc. 16. 16:56
 18/26 anonim ***** válasza:
Biztosan tetszeni fog neki, nem erről van szó. A kérdező számára viszont egyenes út a barátzónába.
2015. márc. 16. 18:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Rendben akkor írd/mond el ezt neki, kíváncsi vagyok a végkifejletre, megköszönném ha leírnád majd.
2015. márc. 16. 18:35
 20/26 A kérdező kommentje:

Helló Mindenkinek!

Gondoltam megírom nektek, hogy mi történt. Nos, odamentem a lányhoz és elmondtam neki mindezt. Ő megölelt és megcsókolt, majd könnyektől küszködve mondogatta, hogy igen és milyen aranyos vagyok, stb.. Összejöttünk. Majd néhány nap elteltével egy másik fiú szintén szerelmet vallott neki :(. A lány pedig elém állt és elmondta, hogy ő az a fiút iránt már régebb óta érez valamit, de eddig a fiú nem mutatta jelét annak, hogy ez a dolog kölcsönös lenne. És mivel tudni akarta (a lány), hogy mi sülhet ki a dologból így nekem annyit mondott, hogy: Nem akar belém szeretni, és ha ezt így folytatjuk akkor belém fog. De a másik fiúba már szerelmes. Majd elhagyta a száját minden fiú rémálma -Legyünk csak barátok.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mind segített. Remélem mások számára is hasznosak voltak.Ha kíváncsiak vagytok a reakciómra akkor jelezzétek.

2015. márc. 19. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!