Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nagy szerelem után ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagy szerelem után ti mit csináltok?

Figyelt kérdés

A volt barátomba igazán szerelmes voltam, és mostanában kezdtem újra randizgatni, de szembesülnöm kellett azzal hogy bárkivel találkozom, akármilyen kedves meg aranyos, akkor sem érzem azt a pluszt amit a nagy szerelmemmel... Voltatok már ti is így? Hogy oldottátok meg?

Ki tudja mikor jön el a következő nagy szerelem, és addig mi lesz? Egyik sem adja már vissza ugyanzt az érzést...

2015. márc. 15. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:
szex
2015. márc. 15. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Kötél
2015. márc. 15. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok... Én is azt hittem, hogy a randizgatás segíteni fog. De nem...

Nem tudom, ki kell bírni... (egyedül).

2015. márc. 15. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Ugyan igy vagyok én is. 4 év telt el a nagy szerelem óta, azóta sem éreztem azt a bizonyos pluszt. Pedig nagyon igyekszem.

21f

2015. márc. 15. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tudatosan ne is keresd ugyanaz az érzést, majd ha tényleg oda kerül a sor,hogy olyannal találkozol akivel úgy alakulnak a dolgok és ha túltetted magad az előző kapcsolatodon és nem ugyanolyat akarsz keresni mint régen volt akkor előbb - utóbb rád fog találni újra a nagy szerelem.

Én is ugyanígy éreztem többször is, de idővel jobb lett minden

2015. márc. 15. 12:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez változó,hogy kinek mennyi időbe telik ameddig újra olyannal találkozik
2015. márc. 15. 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyanazt az érzést nem is fogod soha érezni, szerintem. Felesleges azt keresni, mindenkivel más lesz. De ne táborozz le valaki mellett akiben nincs meg a plusz, egyrészt saját magadat csapod be, másrészt szegény srác idejét húzod. Légy egyedül, koncentrálj az élet más területeire és előbb utóbb meg fogod találni azt akivel megvan. Csak soha ne ugyanazt keresd, mert azt nem fogod megtalálni.
2015. márc. 15. 13:00
 8/8 anonim ***** válasza:

régen én is azt hittem, hogy annál erősebb sosem lesz már, de találtam olyat akivel még jobb volt, egyáltalán nem biztos, az, hogy annál csak rosszabb lehet neked is még ha ilyenkor úgy is érzi az ember h "nem nem nem olyan jó sosem lesz"

De lehet, persze nincs rá garancia, de semmire sincs.

Sok sikert.

30/f

2015. márc. 15. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!