Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy szerelem után ti mit csináltok?
A volt barátomba igazán szerelmes voltam, és mostanában kezdtem újra randizgatni, de szembesülnöm kellett azzal hogy bárkivel találkozom, akármilyen kedves meg aranyos, akkor sem érzem azt a pluszt amit a nagy szerelmemmel... Voltatok már ti is így? Hogy oldottátok meg?
Ki tudja mikor jön el a következő nagy szerelem, és addig mi lesz? Egyik sem adja már vissza ugyanzt az érzést...
Ugyan így vagyok... Én is azt hittem, hogy a randizgatás segíteni fog. De nem...
Nem tudom, ki kell bírni... (egyedül).
Ugyan igy vagyok én is. 4 év telt el a nagy szerelem óta, azóta sem éreztem azt a bizonyos pluszt. Pedig nagyon igyekszem.
21f
Szerintem tudatosan ne is keresd ugyanaz az érzést, majd ha tényleg oda kerül a sor,hogy olyannal találkozol akivel úgy alakulnak a dolgok és ha túltetted magad az előző kapcsolatodon és nem ugyanolyat akarsz keresni mint régen volt akkor előbb - utóbb rád fog találni újra a nagy szerelem.
Én is ugyanígy éreztem többször is, de idővel jobb lett minden
régen én is azt hittem, hogy annál erősebb sosem lesz már, de találtam olyat akivel még jobb volt, egyáltalán nem biztos, az, hogy annál csak rosszabb lehet neked is még ha ilyenkor úgy is érzi az ember h "nem nem nem olyan jó sosem lesz"
De lehet, persze nincs rá garancia, de semmire sincs.
Sok sikert.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!