Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Segítség! Hogyan segíthetnénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Hogyan segíthetnénk a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Én egy olyan édesanya vagyok, akinek a 15 éves fia kb 1 hónapja vallotta be, hogy meleg és azt, hogy van barátja.

A párom és én is biztosítottuk arról a fiunkat, hogy mindenben támogatni fogjuk őket. sajnos a fiam párjának a szülei minden formában elutasítóak a melegekkel és a saját (14 éves) fiukkal szemben.

a párom és én is többször próbáljunk a srác szüleivel beszélni, de egyáltalán nem túl belátóak és nem foglalkoznak a saját gyermekük érzelmeivel.

Mi még mit tehetnénk, hogy ne menjen a két szerelmes kapcsolata teljesen tönkre?

A segítségeket előre is köszönöm!

2015. márc. 13. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az első és legfontosabb dolog az a gyerekek támogatása, hogy rátok mindig számíthatnak. Amit ilyenkor még tenni lehet, az természetesen a másik szülőpáros meggyőzése, felvilágosítása, hogy ezzel csak ártanak a fiúnak. Vannak esetek, amikor elég egy hosszú beszélgetés, de van, hogy több beszélgetés sem hozza meg a gyümölcsét - mint pl a ti esetetek. Sokan azt hiszik, hogy ilyenkor már nincs mit tenni a támogatáson kívül. Azonban van egy film, ami mélyen szívbemarkoló, és érdemes megnézetni a másik szülőpárossal. "Imák Bobbyért" a címe. Arról szól, hogy egy srácról megtudja a családja, hogy meleg. Az anyja azonban ezt nem képes elfogadni, mindenféle eszközt bevet annak érdekében, hogy a fia "kigyógyuljon" a melegségből. Azonban mindezzel csak árt a fiának, aki végül az öngyilkosságot választja.

Nagyon tanulságos film, és ez elég erős eszköznek bizonyul ilyen esetekben, mint a tietek. Remélem szerencsével jártok, és a fiúk boldog párkapcsolatban részesülhetnek :)

2015. márc. 14. 16:59
 12/13 kendrazoltan ***** válasza:

Kedves 9-es!

A nemi identitas nem pusztan arrol szol, hogy az ember melyik nemhez vonzodik...ha a szexualitas csak ennyirol szolna, akkor egyszeru lenne az elet...

2015. márc. 14. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy vannak még ilyen emberek, mint ti:) Szerintem próbáljatok először, mondjuk, az anyukával beszélni, mert talán egy kicsivel megértőbb lesz, mint az apa, aki, gondolom, azt hiszi, hogy a fia nem is fiú, ha meleg( vagy valami ilyesmit), így az anyának próbáld elmagyarázni, megmondani neki, hogy te is anya vagy, és megérted, hogy neki ez furcsa még így látatlanban,de legalább adjon egy esélyt a fiának, bebizonyítani, hogy nem lesz más ember attól, hogy meleg. A férjed pedig megpróbálhatná ugyanezt az apával;) Remélem,bár már eltelt vagy egy hónap, azért ( ha kell),tudtam segíteni:)
2015. ápr. 1. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!