Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem, megkaphatom azt a nőt?
Figyelt kérdés
Októberben találkoztam egy régi kedves ismerős hölggyel, akivel mindig is kölcsönösen kedveltük egymást, de nem mertünk lépni. Időközben más városba költözött, párja lett és eljegyezték, de mikor megláttuk egymást valami megmozdult bennünk. Intenzíven kezdtünk barátkozni, majd a decemberi ünnepek alatt hazalátogatott és összemelegedtünk. A testi kapcsolat mellett mély érzelmi viszony is szövődött. Őt viszont az élet visszaszólította a párja mellé, de továbbra is intenzíven tartottuk a kapcsolatot, napi 100 sms es FB-chat éjjel-nappal. Egy vitánk során picit megbántottam és akkor eldöntötte, hogy neki a jelenlegi pasija mellett van dolga, kitart mellette. Ám mindezek ellenére az elmúlt héten hazalátogatott és ismét együtt voltunk, de kérte, hogy tegyünk pontot a végére. Szerintetek lehet még reális esélyem, figyelembe véve, hogy nemcsak testi megcsalás történt, hanem lelkileg is kilépett picit a kapcsolatából? Én harcolni akarok érte, de nem tudom mit tehetnék! Számtalanszor kértem, hogy költözzön haza, de a mostani életét nem meri felrúgni. Pedig, ha testileg-lelkileg kitekintesz a kapcsolatodból, ott valami nem működik már rendben. Szerintetek hazudik magának is, hogy egyszer minden rendbe jöhet a jegyesével?2015. márc. 13. 07:44
1/2 anonim válasza:
Ketten lehet tönkre tettétek a harmadik fél életét abba bele se gondolsz hogy ő is szereti a lányt? A lányról már nem is beszélek...
2/2 A kérdező kommentje:
igazad lehet. a harmadik fél nem tud semmiről semmit és a lány helyre szeretné hozni a dolgokat. amúgy meg soha semmit nem erőltettem rá, mindent önszántából tett. egyértelmű, hogy valami oka van a félrelépésnek...amiről én nem tudok, mert a kapcsolatukban lehet gond szerintem.
2015. márc. 13. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!